חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

שירות לקוחות נוראי וקבלת תכשיט לא תקין
מחבר:רוני (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:02/05/2023
שעה:13:53:30

ב 1 לפבוראר קניתי טבעת ב חנות ... סוף סוף מצאתי תכשיט שאני מתחברת אליו ובא לי לענוד אותו.

פחות מחודש נהיו לי סימנים שחורים ב 2 אצבעות, ומתמימות שלחתי הודעה ל חנות בבקשה לעזרה. התגובה הקרה והמנותקת לא איחרה לבוא. ״האמת שלא ראיתי תופעה כזו מעולם...״ (אשכרה מעולם???) ו ״כנראה זה התגובה של הגוף שלך לכסף...״ מה?????? יש את זה ביותר מנותק!?

לא הרגיש שבכלל עניין אותם לעזור לי. התעלמתי מההודעות האמת שלא הייתה בי סבלנות...

המשכתי הלאה (עבר חודש וקצת) עד שקלטתי שבתחתית הטבעת, נהיה סדק רציני (התמונות מדברות בעד עצמן). שוב חזרתי לואצאפ וכתבתי הודעה בצפייה לעזרה בנושא. זאת טבעת חדשה - איך כל כך מהר היא נהרסה?

המענה שקיבלתי היה לא אנושי, לא מכבד, ומזלזל...
התקשרתי למחרת כדי לחפש עובדת לדבר איתה בצורה נורמלית, 3 פעמים שסיננו אותי...גועל נפש של יחס.

בדיוק הרגע סיימתי שיחה עם בחורה בשם ״יהודית״ מבחינתה היא לא האחראית, אבל לכאורה תעזור בעניין. היא טוענת שהיא מכירה את המקרה, ואין לה איך לעזור לי. אמרה שהכל קשור ״בעולם הרגשי שלי״... ולא מעניין אותה חווית הקנייה שלי...במשך כל השיחה הסברתי לה שההחזר הכספי לא מעניין אותי כבר, בא לי שיתקנו לי את הטבעת, או לפחות ידברו אליי בצורה נורמלית? היא מצידה לא נתנה לי לדבר, האשימה אותי שבגלל ההרגשות והאנרגיה שלי זה קרה...פחחחחחחח...בדיחה של ממש!!!!

בנימה אישית - מי שמכיר אותי יודע שאני האחרונה לקחת פרנסה של אדם אחר, או חלילה במקום של להכפיש אחרים, הפעם נחצה קו ברמה האנושית.

הפוסט הזה נועד כאזהרה ללקוחות !!! שלא יפלו בפח שלהם. חד משמעית לא לקנות מהם!!!! לא שווים את הכסף, (הטבעת עלתה לפחות 250₪) והחומרים שהם משתמשים עם המוצרים - משחירים ומתפרקים... חווית הקנייה והשירות לקוחות הייתה מתחת לכל ביקורת, לא שווה בכלל!!!!!
2/5/2023 13:53 רוני שירות לקוחות נוראי וקבלת תכשיט לא תקין
2/5/2023 23:41 יהונתן    re:שירות לקוחות נוראי וקבלת תכשיט לא תקין
3/5/2023 09:20 המועצה לצרכנות       re:re:שירות לקוחות נוראי וקבלת תכשיט לא תקין