חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מימוש אחריות כורסא אמריקן קומפורט
מחבר:עדי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:20/10/2020
שעה:22:03:14

שלום רב.
לפני 4 שנים וחצי רכשנו כורסת טלויזיה של אמריקן קומפורט בעלת מנגנון מכני להרמת הדום בסניף הראשי בניר צבי.
במהלך השנים קרה לא פעם שהידית שמפעילה את המנגנון נתקעה קלות והיה צריך 'לשחק' איתה. בגלל שאנחנו לא רצים לממש אחריות על כל פסיק הנחנו שזה קורה ולמדנו לחיות ככה עם הכורסא. מסתבר בדיעבד שאותו מנגנון מחובר ללוח עץ מאיכות נמוכה אשר נמצא מתחת להדום ואחראי על הרמתו. אותו לוח עץ נשבר בשתי נקודות כנראה עקב נזק מצטבר של תקיעת המנגנון והמשחקים עם הידית.
לכורסא יש אחריות לכל החיים על המנגנון ואת עובדה זו לא מכחישים באמריקן קומפורט, אך לטענתם לוח העץ הוא לא חלק מהמנגנון, אלא רק חלקי המתכת ולכן דורשים 650 ש"ח על התיקון (400 על לוח העץ ו250 עבור ביקור טכנאי). לאחר שהבעתי את מורת רוחי הם התקשרו למחרת והסכימו לתת הנחה של 15 אחוז רק על לוח העץ. הנחה שכמובן לא הניחה את דעתי ורק העלתה תהיות בנוגע להתנהלות שם.
אני חייב להדגיש שלוח העץ מחובר בברגים *ישירות* למנגנון המתכתי. כך שהברגים שסוגרים את מעגל המנגנון המתכתי נמצאים מצידו השני של לוח העץ - כלומר המנגנון מחובר ישירות ללוח העץ ואף עובר דרכו ויש לי כמובן צילומים המוכיחים זאת. חיצונית הכורסא נשמרה כמו חדשה ואין עליה נזקים או פגמים אחרים.

האם אין לי עילה למימוש אחריות? האם זו לא התנערות ו'הקטנת ראש' בכל הנוגע למנגנון?
20/10/2020 22:03 עדי מימוש אחריות כורסא אמריקן קומפורט
25/10/2020 08:25 המועצה לצרכנות    re:מימוש אחריות כורסא אמריקן קומפורט
25/10/2020 17:11 עדי       re:re:מימוש אחריות כורסא אמריקן קומפורט
27/10/2020 19:23 המועצה לצרכנות          re:re:מימוש אחריות כורסא אמריקן קומפורט
3/11/2020 10:43 עדי             re:re:re:מימוש אחריות כורסא אמריקן קומפורט
5/10/2023 11:24 עוד לקוח מתוסכל. ..                re:re:re:מימוש אחריות כורסא אמריקן קומפורט