חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

תביעה תשלום יום חניה ושכר טרחה של עורך דין
מחבר:אילום שם (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:09/01/2019
שעה:14:00:27

שלום רב,
נכנסתי עם הרכב לחניון שחשבתי שהוא חינמי (יום שישי בחיפה) ובכניסה לחניון גיליתי שלא. לא הייתה אפשרות לחזור אחורה (דוקרנים + רכבים מאחוריי) ולכן לחצתי על הכפתור לכניסה מתוך כוונה שאני עושה פרסה בחניון ויוצא מהיציאה. נכנסתי דרך מחסום הכניסה ויצאתי דרך המחסום היציאה מבלי להכניס למכונה את הפתק שקיבלתי בכניסה, מאחר ויש מצלמה ביציאה אשר קוראת את מספר הרכב. לאחר כשלושה שבועות, הגיע אליי מכתב מעורך דין המייצג את החניון ומבקש תשלום עבור יום חניה שלם + שכר טרחה בסך 539 ש"ח כאשר יש ציטוט של סעיפי גנבה והעונש הקיים בחוק, כביכול מדובר בעבירה אזרחית ופלילית. עורך הדין שלח צילומים של הרכב ביציאה וטוען שיש התחמקות מתשלום, מאחר והיציאה הייתה בעקבות רכב אחר ששילם, ולמעשה מדובר בגנבה. ביקשתי שיבדוק את נתוני הכניסה ויראה שהזמן שהייה בחניון לא יותר מדקה. סירב בטענה שלא מחויב לשמור נתוני כניסה. כשפשרה, הצעתי תשלום של יום חניה שלם, למרות שלא עשיתי שימוש בשירותי החניה. הפשרה לא התקבלה, והתקבלה תשובה שנדרש לשלם תוך שבוע, ולא ינקטו הליכים משפטיים.
המכתבים והצילומים נשלחו לגורמים בכירים בחברה בה אני מועסק (מדובר ברכב חברה) אשר גורמים נזק תדמיתי חמור, ולכן אני שוקל תביעה על שימוש בלשון הרע.
האם כדאי להמתין לזימון לבית משפט ולהציג את טענותיי שם?
תודה מראש לעונים
9/1/2019 14:00 אילום שם תביעה תשלום יום חניה ושכר טרחה של עורך דין
10/1/2019 09:35 המועצה לצרכנות    re:תביעה תשלום יום חניה ושכר טרחה של עורך דין