חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול או החזר כספי על חבילת ספורט ברומא
מחבר:אורן שיליאן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:09/01/2019
שעה:11:02:56

בתאריך 14/12/18 ביצעתי עיסקה טלפונית בחברת טיקטים באמצעות סוכן בשם גיא על חבילת ספורט ברומא הכוללת טיסה מלון וכרטיס זוגי למשחק כדורגל בין רומא לבולוניה תאריך החבילה שנסגר ומה שהחברה פירסמה הוא בין התאריכים 14/2-19 עד 18/2/19 יש לציין שרכשתי את החבילה לא היה עדיין מועד סופי למשחק כמו כן הטיסות יבוצעו בחברת אל על שהיציאה בתאריך 14/2/19 אמורה לצאת בשעה 6:00 בבוקר והחזרה ביום 18/2/19 בשעה 10:00 בערב מרומא לאחר שבוע קיבלתי את כרטיסי הטיסה למייל ולמרבה הפתעתי גיליתי שהטיסה בהלוך בתאריך 14/2/19 השתנתה ל10:00 בבוקר בלי שאף אחד מהחברה יידע אותי על כך לאחר מספר ימים גיליתי בעייה נוספת היה זה בתאריך 30/12/19 גיליתי באמצעות האינטרנט שמועד המשחק שונה על ידי הליגה האיטלקית והוא יתקיים בתאריך 18/2/19 בשעה 21:30 השעה בא אני אמור לעלות על הטיסה.
התקשרתי אל החברה אחרי שאני גיליתי בעצמי והציעו לי משחק חליפי אחר שמתקיים בתאריכים האלה שאינני מעוניין בו או לחלופין להישאר עוד יום ולשנות את מועד הטיסה בחזור שכמובן הכל על חשבוניץ
שאלה ראשונה האם אני זכאי במקרה זה לבטל את העיסקה ולקבל את מלוא הכסף בחזרה?
שאלה שנייה מדוע החברה כירטסה את כרטיסי הטיסה לפני שהיה מועד סופי למשחק שכן זאת אינה בעייה שלי?
שאלה שלישית אם החברה ידעה שיש סיכוי ואפילו קלוש שהמשחק לא יתקיים בטווח מועדי החבילה ןמכרה לי בכל זאת חבילה עומדת לטובתי?
אשמח לתשובה מהירה
9/1/2019 11:02 אורן שיליאן ביטול או החזר כספי על חבילת ספורט ברומא
9/1/2019 14:53 המועצה לצרכנות    re:ביטול או החזר כספי על חבילת ספורט ברומא