חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

פנגו נרדמה מלחייב ולשלוח חשבוניות 4 שנים
מחבר:ישי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:08/01/2019
שעה:13:43:17

שלום וברכה,

חב' פאנגו לא חייבה אותי משנת 2014 לא התקשרו לא שלחו תכתובות בדואר הרגיל או בדיגיטלי. דם עיגכון או תלונה על חטסר תשלום.

ייתר על כן, לא עצרו את החשבונות חודשים ארוכים וגם שנים לא מעטות. ארבע שני של שקט! כבר כאן רואים תקלה קשה שפנגו בע"מ אחראים עליה!

ואז ביום בהיר החליטו לגבות סכום עתק של 3500 שח.
באופן שאין לי אפשרויות לבדוק לאחר עדכון כרטיס דלי לפי דרישת הישומון.

האפליקצייה שלהם הייתה מלאה תקלות ולא יציבה לאורך שנים וזה ניתן להוכחה ע"י גוגל (מניח שעוד צרכנים אחרים הלינו על בעתיות של החברה ).

באגים של תוכנה זה דבר רווח בישומונים ובכלל בתוכנה, האחראים הם כניראה צד ג' בית התוכנה שחברת פנגו שכרה את שירותיהם.
מן סתן יברת םנגו שהוציאה את הישומון אחראית היום סיפרה לי הנציגה שהידומון שעבר הרבה ורסיות היום יחסית דיי יציב.

לדוגמה כשלקוח כמוני יוצא מחנייה מבלי אפשרות לסיים אותה או שהוא יכול לגלות שהפונקציה המובנית בישומון " זזתי " שמסיימת את החנייה לא עובדת לפעמים ולא מסיימת את החנייה. ואז אחרי כמה שעות או לילה כשהצרכן בבית אחרי מגלים שעדיין מחייבים אותך. אז טענתי לא נורא 20 30 שח עכדיו להתלונן להתווכח ויתרתי על התלונה שוב ושוב דבר שקרה כמה וכמה פעמים במהלך השנה .

1. האם עפ"י דין הם יכולים לא לחייב לאורך חודשים טשנים ללא עידכון הלקוח וליצור חיובים אוליי פקטיביים אוליי לא להכנס לחשהון לנצל הרשאה ולחייב לשיטתם וכאהבת נפדם או עפי ישומון תקול.

2. האם המחשב הסובייקטיבי שלהם הוא אסמכתא ללא עוררין ?
ניתן להזין אותו לטעות להלבל או בחיובי ייתר זו גם אופצייה.

והרי מחשב או אפליקצייה שיש בה מלא תקלות יברות עובדות על תיקון באגים של תוכנה חדשות לבקרים.

איך הם או אני יכולים להוכיח משהו כאן על החובה על פי חוק ?

האם המחשב שלהם יצר בוודאות תקלות ולא דיווח להם ולי או חיובי ייתר של מי האחריות.

אם חברת פנגו לא שלחה שנים חשבוניות זה עדיין מחייב אותי?
אם הם הפרו משלוח חשבוניות בזמן וגם לא חסמו אותי מלהשתמש בישומון כתוצאה מקלות דלהם ואחריות שחהם.

מי חייב לתת את הדין ?

הם נכנסו ללא רשות בחודש שעבר לכרטיס האשראי וחייבו 4 שנים רטרו אקטיבית מבלי לעדכן או חשלוח חשבוניות.

וזאת כי לפני חודשיים כאשר שעידכנתי כרטיס אשראי בישומון לפי דרידת הישומון .

ולהפתעתי החשבון הוצף בחיובים.
האם זה זכותם ? או הם נהגו שלא על פי דין ?

לקבל את דרישתם לתשלום כתורה מסיני ולבלוע את הצפרדע מבחיני.

תודה ישי
054552975

Mail:ishay55@gmail.com
8/1/2019 13:43 ישי פנגו נרדמה מלחייב ולשלוח חשבוניות 4 שנים
9/1/2019 08:59 המועצה לצרכנות    re:פנגו נרדמה מלחייב ולשלוח חשבוניות 4 שנים