| ![]() |
| ביטול הזמנה של החברה | ||
| מחבר: | אלינה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 07/01/2019 | |
| שעה: | 15:34:54 | |
| שלום, ביצעתי הזמנה אינטרנטית בתקופת הסייל של שופינג IL
אחרי שעמד להיגמר זמן האספקה קיבלתי סמס שיש עיכוב, אחרי עוד שבוע שלחתי מייל ולא קיבלתי מענה, וכך עוד 3 פעמים. כעבור 20 ימי עסקים התקשרתי, המתנתי על הקו ומתברר שביטלו לי את ההזמנה בטעות. כמובן שלהמזין שוב לא רלוונטי כי המוצרים אזלו מהמלאי (היו לי בהזמנה מוצרים ב80% הנחה.. חליפות לילד ב10 שח) הנציגה לא ידעה מה לענות ואמרה שמנהל יחזור אליי תוך יומיים, זה לא קרה ושוב התקשרתי ושוב אמרו שיחזרו. אחרי שמנהלת חזרה אליי התנצלה והבטיחה לי זיכוי בסך 15% (39 שח) מהמחיר ששילמתי על ההזמנה (260 שח) ואראה את הזיכוי בעוד 14 ימי עסקים. בנוסף הביאה לי קוד קופון ל50 שח לקניה באתר כדי שכן אקנה אצלהם. ה260 ששילמתי על ההזמנה הוחזרו אבל לא הזיכוי הנוסף שהובטח, התקשרתי שוב. הנציגה אמרה שהם לא יתנו לי את הזיכוי הנוסף שהובטח כי הביאו קוד קופון. הסברתי לה שמנהלת הבטיחה ויש לי את השיחה מוקלטת והם חייבים לתת מה שהבטיחו. מנהלת אמורה לחזור אליי תוך2 ימי עסקים, אחרי שבןע שזה לא קרה שוב התקשרתי.. שוב הבטיחו שמנהלת תחזור עברו כבר 3 ימי עסקים לא חזרה. ברצוני לשאול מה אני יכולה לעשות כדי לקבל מה שהובטח לי? ואולי מגיע לי יותר בכלל במקרה כזה? הם ביטלו את ההזמנה הם התעלמו ולא ענו לי תקופה.. אני ממשיכה לרדוף אחריהם. המון תודה למי שיענה | ||
| 7/1/2019 15:34 | אלינה |
ביטול הזמנה של החברה |
| 8/1/2019 09:08 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול הזמנה של החברה |