חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

טלויזיה פגומה
מחבר:גל (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:01/01/2019
שעה:09:51:59

שלום רב, אשמח להתייעץ עמכם:

לפני פחות מחודש קניתי טלויזיה חכמה של סמסונג מהיבואן הרשמי (סדרה 8). הטלויזיה עלתה 3,550 ש"ח והיא מהדגם החדיש ביותר של סמסונג.

לצערי, מרגע ההתקנה של הטלוויזיה לא הצלחתי להתקין את אפליקציית נטפליקס (בעוד שאר האפליקציות, ככלל, הותקנו ועבדו).

לתחושתי ולהבנתי, כשאדם קונה כיום טלוויזיה חכמה בישראל - חלק מ"התקינות שלה" מבחינתו היא שמערכת האפליקציות הבסיסית ביותר, כדוגמת (ובעיקר) נטפליקס או יוטיוב- עובדות.

את קוד התקלה שמופיע בכל פעם שאני מנסה להוריד את האפליקציה של נטפליקס - לא מכירים בסמסונג ישראל. הם ניסו לפתור זאת באמצעות טכנאי, טלפונים והשתלטויות מרחוק, ואפילו איפוס הגדרות ושינוי הגדרות בכרטיס מרחוק (באמצעות הנציג הטכני הבכיר ביותר שלהם בתחום המסכים). כלום לא עבד.

מבדיקות שאני ערכתי - הבעיה מוכרת במקרים נדירים בעולם, וכל המתלוננים עליה לא הצליחו לפתור אותה (במקרים רבים - סמסונג מפנה אותם לנטפליקס בטענה שהבעיה בנטפליקס, ולא אצלה, ונטפליקס מעבירה אותם חזרה לסמסונג בטענות דומות - כשהלקוח נשאר לבסוף ללא מענה לבעייתו). אציין, כי חלק מהמתלוננים הללו העלו תקלה דומה בקשר לאפליקציות אחרות, דוגמת אמאזון - כך שאין באמת בעיה בנטפליקס עצמה.

כעת, אלקטרוניקס פרו (נותנת השירות לסמסונג) מבקשת להחליף את הכרטיס החכם בתוך הטלוויזיה - כלומר, לפתוח אותה. אני לא מוכן מכיוון שטלוויזיה היא מערכת סגורה שלא אמורה להיפתח ואיני יודע אילו תקלות עלולות לקרות בעתיד כתוצאה מכך (בין שהן יהיו ובין שלא יהיו במסגרת האחריות). אינני מבין מדוע הם לא מחליפים לי את הטלוויזיה עצמה - התלוננתי מהרגע הראשון והבטיחו לי סידור לתקלה, ולכן לא ניצלתי את זכות הביטול שלי במסגרת 14 הימים. פתחתי את הטלוויזיה רק בנוכחות טכנאי, כדי לקבל אחריות מלאה. ניסיתי את כל הפתרונות שלהם. ניסיתי פתרונות נוספים רבים שקראתי עליהם בחו"ל.

אולם, אני חושש שסירוב מצידי להחלפת הכרטיס יגרור סירוב מצדם להחלפת הטלוויזיה והטלת אחריות על נטפליקס. אציין, שאין לנטפליקס מרכז שירות ישראלי ושטיפול מולם גם לא סביר שיפתור את הבעיה, וגם יארך זמן רב מאוד.

האם תוכלו לייעץ לי מה עליי לעשות כדי לממש את זכותי לקבל את המוצר התקין ששילמתי עליו את מיטב כספי? כיצד אוכל לקבל מהם טלוויזיה חדשה במקום זו שקניתי, ללא פתיחה והחלפה של חלקים כה רגישים בטלוויזיה הקיימת אצלי כעת?

אודה לעזרתכם,
גל
1/1/2019 09:51 גל טלויזיה פגומה
1/1/2019 11:06 המועצה לצרכנות    re:טלויזיה פגומה
1/1/2019 11:19 גל       re:re:טלויזיה פגומה