| מחבר: | שירה לזרוב (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 30/08/2017 |
| שעה: | 09:58:06 |
|
ברשותי תנור סאווטר של חברת אלקטרה.
חברת פלרום הינה חברת בת המספקת שירות טכנאים עבור אלקטרה.
ב1.8 יום ג' הזמנתי טכנאי של פלרום עקב אטם (גומיה) דלת שנקרע.
בשירות נתנו טווח של 4 שעות שבו הטכנאי צריך להגיע.
אכן הגיע בזמן, החליף את האטם. המחיר הינו 260 עבור הזמנת טכנאי ועוד 312 ש"ח עבור האטם. סה"כ 572 ש"ח.
ביום א' לאחר מכן בתאריך 6.8. הפעם הראשונה שהשתמשתי בתנור מאז החלפת האטם, האטם נקרע!
התקשרתי לפלרום בכדי לקבוע טכנאי חדש ואף לדבר עם מנהל מדוע המוצרים שלהם באיכות ירודה כל כך.
מנהל לא חזר אלי ונקבע טכנאי לתאריך 8.8. יום ג' באותו השבוע.
שוב המתנה של 4 שעות טווח הגעת הטכנאי.
הטכנאי הגיע, אך עם אטם דלת גדול שאינו מתאים לתנור שלי! ביקשתי מהטכנאי שעידכן את מנהלו בטעות, שאני מבקשת לשוחח עימו. המנהל אמר לטכנאי שהוא יחזור אלי, אך לא התקשר!
אף אחד משירות הלקוחות לא התקשר אלי, לא בכדי להתנצל ולא בכדי לקבוע מועד טכנאי חדש.
אז.. שוב אני התקשרתי נקבע טכנאי ליום א' 13.8.
שוב טווח של 4 שעות.
ביקשתי לשוחח עם מנהל נאמר לי שיחזרו אלי תוך 24 שעות ושוב אף אחד לא חזר אלי.
ב13.8 הגיע הטכנאי, והפלא ופלט האטם שהיה ברשותו היה קרוע! שוב לא ניתן לי שירות!
שוב ביקשתי לשוחח עם מנהלו, שוב אמר שיחזור אלי ושוב אף אחד משירות הלקוחות לא יצר עימי קשר לתאם טכנאי חדש.
ביום ד' 16.8 התקשרתי אני לחברת פלרום.
הפעם אמרתי שאיני מוכנה לרדת מהקו עד שמנהל ידבר איתי.
נאמר לי שאין אפשרות לדבר ישירות מול מנהל וזה חובתו לחזור אלי תוך 24 שעות. ואז שוב עברו ימים ואף אחד לא התקשר.
ביום ב' 21.8 התקשרתי שוב ושוב אמרתי כי איני יורדת מהקו עד לקבלת מנהל, והסברתי כי אני ממתינה 3 שבועות לשיחה עם מנהל אז לא אמתין עוד! הנציג בירר ונתן לי להמתין 14 דק' שבהם אמר כי המנהל לא עונה לו והוא אינו מצליח להשיגו. שוב אמרתי שאיני יורדת מהקו, חלפו עוד 25 דק' שבהם הנציג אמר שמנהל בשם מאור או צפנת יחזרו אלי בשעה הקרובה. השיחה הסתיימה בשעה 9.30 בבוקר משמע שמנהל אמור לחזור עד 10.30.
לפי כל הנכתב לעיל מנהל לא חזר אלי!
בשעה 14.15 התקשרתי שוב, עם נציגה ששוב מנהל לא עונה לה. אחרי 20 דק' של בירורים הנציגה טענה כי מאור המנהל יחזור אלי תוך חצי שעה.
אמרתי לנציגה כי איני מאמינה לכך עקב כל הנכתב לעיל ואני אמתין לו על הקו.
הנציגה בין בירור לבירור פתאום אמרה בשיחה, אבל בכלל אין החלק שאת צריכה במלאי, כשיגיע יצרו איתך קשר.
דבר שנאמר לי לאחר 3 שבועות פעם ראשונה!!!
בעודי ממתינה חצי שעה שכבוד המנהל יועיל בטובו לשוחח עימי השיחה נותקה לאחר 33.32 דק'.
ביום ב' 28.8 יצר עמי קשר נציג בשם עומרי לקביעת טכנאי. ביקשתי ממנו שיבדקו את האטם מבעוד מועד. שלא אצטרך להמתין בבית לטכנאי 4 שעות סתם, שלא אצטרך לבטל את השימוש בתנור. עומרי אמר לי שיבדוק ויחזור אלי.
לאחר מספר שעות חזר אלי אמר לי שהאטם נבדק על ידי טכנאי בכיר במחסן והנו תקין ומתאים לתנורי.
נקבע טכנאי ליום ג' 29.8. טווח שעות בין 12 ל16.
במהלך היום נשלחה הודעת S.M.S לבעלי! דבר אבסורד כי אינו בכלל מעורה בפרטים ולא ידע על קביעת הטכנאי.
לשון ההודעה היתה כי: "בהמשך לשיחתנו מלפני מספר ימים ומכיוון שאני מטפל באופן אישי לצערי האטם שהגיע עבורך עדין אינו מתאים אנו מטפלים מול היצרן ע"מ לסיים הטיפול תוך מספר ימים איתך הסליחה.
ולאחר כל המלל הזה. האם זוהי זכותם להתעלל ככה בלקוחותיהם? איפה התודעת שירות? ממתי הצורך לדבר עם מנהל נהיה משימה בלתי אפשרית? אם המוצר נקרע ללא כל שימוש בתנור מה זה מעיד על החלפים שלהם? האם יש זמן מקסימלי שבו הם חייבים לספק לי את המוצר? ששולם כבר לפני כחודש.. האם לגשת לתביעות קטנות?
כל זמן שהאטם קרוע, החום בורח החוצה, האוכל לא מתבשל טוב ואף התנור צורך יותר חשמל!
ניסיתי להשיג גם את שירות הלקוחות של אלקטרה בכדי להצר בפניהם שככה חברת בת שלהם מספקת שירות גרוע ולא הולם. גם שם נתקלתי בחומה.
יש לציין כי לפני 3 שנים גם נעשה לי עוול כזה מול חברת פלרום. על אותו אטם עם אותן התקלות החוזרות ונשנות.
אודה לעזרתכם מה עלי לעשות תודה רבה
שירה לזרוב
|
|
|