חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית
מחבר:יוני (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:27/12/2016
שעה:00:38:27

דבר ראשון אני רוצה להודות לכם על העזרה.
דבר שני אני אתן לחברה עוד כיומיים לעזור לי למצוא פתרון ואז אפנה אליהם במייל מסודר שבו אני אסביר כי אני פותח תלונה כנגדם - מטרת המייל היא לצורך הגינות כמובן.

שאלה נוספת - האם יש בחוק משהו שאומר כי מכיוון שהמוצר נרכש בחו"ל ועל אף שיש לו אחריות בינלאומית וכרגע האחריות הבלעדית שלו היא ישראל , יש לחברה את הזכות לא לתקן את המחשב או לפחות לא לעמוד בלוחות זמנים ? 

האם טענה כי כרגע אין חלקים במלאי היא טענה מקובלת, ואף יתרה מכך האם הטענה כי לא ידוע מתי יהיו חלקים זמינים במלאי ואמירה כי ייתכן וזה יקח גם כחצי שנה היא טענה קבילה?

בנוסף בדקתי כי ע"פ נהלי החברה - "דל" על המוצר להיות מתוקן עד 35 יום מקסימום. האם גם זה משהו אם כך שמעבדה מורשית מטעמה מחוייבת לעמוד ביעד זה?

בנוסף חיפשתי מה כולל הליך הגשת תלונה , האם מדובר בהגשת תביעה בנוסף? 

תודה רבה 

26/12/2016 19:44 המועצה לצרכנות re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית
27/12/2016 00:38 יוני    re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית
27/12/2016 09:50 המועצה לצרכנות       re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית
1/1/2017 13:10 יוני          re:re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית
2/1/2017 00:00 יוני             re:re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית
2/1/2017 08:24 המועצה לצרכנות                re:re:re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית
2/1/2017 09:14 יוני                   re:re:re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית
2/1/2017 10:16 המועצה לצרכנות                      re:re:re:re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית
4/1/2017 15:28 יוני                         re:re:re:re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית
5/1/2017 12:37 יוני                            re:re:re:re:re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית
8/1/2017 08:07 יוני                               re:re:re:re:re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית