| ![]() |
| מחשב דל שנרכש בחו"ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית | ||
| מחבר: | יוני (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 26/12/2016 | |
| שעה: | 01:38:43 | |
| שלום רב, ברצוני להתייעץ בנוגע לבעייה שנתקלתי בה לאחרונה.
רכשתי מחשב DELL בארה"ב לפני מספר חודשים בהלך שהותי שם. כעת אני נמצא בארץ והמחשב כמובן איתי. ביצעתי העברת אחריות מתוקף האחריות הבינלאומית של דל לאחריות ישראלית וכרגע האחריות היא תחת מעבדות יעל - נותן שרות מורשה מטעם דל. היו לי תקלות במחשב לאחרונה ולכן המחשב נמסר לטיפול במסגרת אחריות במעבדה. זה מכבר כחודש וחצי שהמחשב שלי שוכב במעבדה ללא מענה עקב טענה שחסר חלק במלאי בארץ ואין צפי לקבלת החלק. (לוח אם). בנוסף השבוע היה עוד שבוע לפי החודש וחצי האחרונים האלו בתיקון במעבדה וחזר אליי תקול. כרגע המצב הוא שהמחשב נמצא בידיהם קרוב לחודשיים ללא מענה , ללא צפי למענה , וללא התייחסות ראוייה מטעמם. השירות לקוחות שלהם ביקש ממני שאדבר עם השירות לקוחות של דל הבינלאומית ואנסה לבדוק אם יש משהו שהם יכולים לעזור לי בנושא. שאלתי היא האם מצב כזה תקין? מחשב תחת אחריות ישראלית כרגע שנמצא קרוב לחודשיים בתיקון במעבדה בטענה שאין חלק בארץ , ובמעבדה לא יודעים לתת לי מענה וצפי טיפול בתקלה אם בכלל. תודה. | ||
| 26/12/2016 01:38 | יוני |
מחשב דל שנרכש בחו"ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית |
| 26/12/2016 09:40 | המועצה לצרכנות |
re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית |
| 26/12/2016 17:13 | יוני |
re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית |
| 26/12/2016 19:44 | המועצה לצרכנות |
re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית |
| 27/12/2016 00:38 | יוני |
re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית |
| 27/12/2016 09:50 | המועצה לצרכנות |
re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית |
| 1/1/2017 13:10 | יוני |
re:re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית |
| 2/1/2017 00:00 | יוני |
re:re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית |
| 2/1/2017 08:24 | המועצה לצרכנות |
re:re:re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית |
| 2/1/2017 09:14 | יוני |
re:re:re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית |
| 2/1/2017 10:16 | המועצה לצרכנות |
re:re:re:re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית |
| 4/1/2017 15:28 | יוני |
re:re:re:re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית |
| 5/1/2017 12:37 | יוני |
re:re:re:re:re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית |
| 8/1/2017 08:07 | יוני |
re:re:re:re:re:re:re:מחשב דל שנרכש בחו''ל אך אחריותו הבינלאומית תקפה בארץ וכרגע הוא באחריות ישראלית |