| ![]() |
| קיזוז מהחזר בעקבות טעות של חנות בתמחור | ||
| מחבר: | תהילה ילון (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 04/07/2023 | |
| שעה: | 18:48:31 | |
| שלום רב,
קניתי דירה מקבלן, ורכשתי ריצוף וארונות אמבטיה בחנות "עוז קרמיקה" (ספק של הקבלן). קיבלתי הצעת מחיר לריצוף כולל פנלים, ותמחור בנפרד לארונות אמבטיה, על סמך המחיר שקיבלתי סגרתי את העסקה ושילמתי. לאחר כמה חודשים רציתי לבטל את הארונות אמבטיה, (מכיוון שהדירה טרם נבנתה והאספקה עוד לא סופקה, מותר היה לי לבטל את העסקה עד חצי שנה). החברה הסכימה לבטל את העסקה, וסכום ההחזר היה אמור להיות 7,507 ש"ח. להפתעתי, שקיבלתי את הזיכוי מהחברה הוא עמד על 5,154 ש"ח. 2,353 ש"ח פחות מהסכום אותו הייתי אמורה לקבל! התקשרתי לחברה לברר את הפער, והם השיבו לי שלאחר שביקשתי את הזיכוי, הם שמו לב, שהסוכן שביצע את ההזמנה תימחר לא נכון את הפנלים, והסכום של הפנלים גבוה ב2,353 ש"ח. אשמח לברר עם עו"ד כאן האם החברה צודקת בטענתה? אני מרגישה שנעשה לי עוול, כייון שהיה לי תקציב מוגדר שרציתי לשים על ריצוף, אם החברה הייתה נותנת לי את המחיר המדויק לפני ששילמתי, לא הייתי סוגרת את העסקה. יש לציין שמאז המקרה שלחתי ארבע פעמיים מייל עם הטענות שלי למנהל החנות, והוא טרם טרח לענות. אודה לתשובת עו"ד. האם אני צודקת? ומה ניתן לעשות עם החברה מתעלמת ממני? | ||
| 4/7/2023 18:48 | תהילה ילון |
קיזוז מהחזר בעקבות טעות של חנות בתמחור |