| מחבר: | דנה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 03/07/2023 |
| שעה: | 16:50:13 |
|
היי. ביום שישי בסביבות 17:00 בערב הזמנתי סדנא דרך אתר אונליין אל הסדנא הגעתי דרך לינק המפרסם אותה בפייסבוק..
הסדנא אמורה היתה להתחיל למחרת בשבת בבוקר בשעה 10:00 שהן פחות מ24 שעות מרגע ביצוע ההזמנה.
למחרת בבוקר בשעה 9:17 בבוקר, עקב אילוצים שלא היו בשליטתי כלל (שלא אפשרי לציין אותם בפורום זה) נאלצתי לבטל את הסדנא והודעתי זאת למדריכה דרך הווטסאפ. שזה כחצי שעה לפני תחילת הסדנא.
בעלת הסדנא התעלמה מהודעתי לחלוטין. למחרת יצרתי קשר טלפוני ולאחר כ 15 צלצולים ענה לי מישהו אחר שהציג עצמו כקשור אליה, לא סגורה בדיוק איך. הוא בהתחלה התנגד לנושא ביטול עסקה והשבת הכספים בטענה שאם זו הייתה הצגה או סרט כלל לא היתה לי האפשרות לבקש ביטול וטען שאני מנצלת את טוב ליבם. תיארתי בפניו את הסיטואציה הבעייתית, והוא אכן הסכים שהיא בעייתית ואינה בשליטתי והבטיח לחזור אליי עם תשובה. כרגע הוא שב אליי בהודעת ווטסאפ ממספר הטלפון שלו והודיע שאין באפשרותם להשיב את כספי אבל הם מוכנים לבא לקראתי לשמור לי זכות להצטרף לסדנא כזו בעתיד. אם כי בשיחת הטלפון הוא ציין שנכון לעכשיו אין להם צפי לסדנא כזו חוזרת, אולי בנובמבר לא ידוע. בנוסף הוא ציין בשיחה שלא יובטח לי מקום אלא אם יהיה מקום פנוי, שזה לא מספיק נרשמים , לאותה סדנא שאולי תתקיים בעתיד. האם ניתן לדרוש בכל זאת החזר כספי בעבור הזמנה זו לאור הפרטים האילו. ?
|
|
|