חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:ראוטר שנמכר ולא מאתים לחברות תקשורת אחרות בניגוד למה שאמרו
מחבר:משה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:03/07/2023
שעה:14:10:39

ראוטר זה דבר סטנדרטי כמו טלוויזיה כל עוד החיבורים הפיזיים שלו זהים לאלו של חברות אחרות, הטכנולוגיה הבסיסית זהה (תשתית אנלימיטד ודומיו במקרה הזה), והוא לא ננעל לחברה ספציפית. יכול להיות שחברות אחרות מספרות סיפורים כדי למכור את הציוד שלהן ולהגדיל כך רווחים, או שפניות הציבור של החברה הנוכחית (חברה X) לא נותנים מידע נכון, והמכשיר נעול לחברות אחרות (קשה לי להאמין שהוא נעול בגלל האמור לעיל, ועוד כשקיבלתם תגובה בכתב).

מה שאני רואה שאפשר לעשות זה להשיג תשובות בכתב (ואולי אפילו הקלטות) מחברות אחרות שמשתמשות בשירות אנלימיטד ודומיו שאומרות שלא ניתן להתחבר עם הראוטר שלכם , ואז לתבוע את חברה X בבית המשפט לתביעות קטנות על עלות הראוטר בצירוף ההתכתבויות. היא תצטרך לתבוע כצד ג' את חברת התקשורת החדשה שלך (ראי להלן) בטענה שהחברה החדשה מספרת סיפורים. אופציה נוספת היא לתבוע את שתי החברות.

עד אז נראה שתיאלצי לשלם על ראוטר שמתאים לחברה חדשה שמפרסמת שהיא עובדת עם אנלימיטד עד שהשופט יפסוק מי משקרת. ראי גם מה אומר ההסכם של החברה החדשה על חיבור ראוטר פרטי של הלקוח.

אין לי קשר מועצה.
3/7/2023 12:32 נויה ראוטר שנמכר ולא מאתים לחברות תקשורת אחרות בניגוד למה שאמרו
3/7/2023 14:10 משה    re:ראוטר שנמכר ולא מאתים לחברות תקשורת אחרות בניגוד למה שאמרו
3/7/2023 17:34 נויה       re:re:ראוטר שנמכר ולא מאתים לחברות תקשורת אחרות בניגוד למה שאמרו
4/7/2023 09:06 משה          re:re:ראוטר שנמכר ולא מאתים לחברות תקשורת אחרות בניגוד למה שאמרו
4/7/2023 13:57 המועצה לצרכנות    re:ראוטר שנמכר ולא מאתים לחברות תקשורת אחרות בניגוד למה שאמרו