| מחבר: | בן (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 25/06/2023 |
| שעה: | 16:56:59 |
|
בתאריך ה-31.03.23 הגענו לחנות רהיטים וביצענו סרטוט והזמנה של ארון קיר (3.20*2.70) לחדר שינה בסך 14,000 ש"ח. כחלק מההזמנה בוצע סרטוט של הארון ובו נקבעו מספר עקרונות לביצוע.
בתאריך ה-06.06.23 (לאחר שהתחייבו על 50 ימי עבודה), הגיעו שני טכנאים עם הציוד, ואף סגרנו על מנופאי שהם יביאו (ואני אשלם) בכדי להעלות את חלקי הארון לדירה. סך עלות המנופאי היה 400 ש"ח. הובלה והרכבה - עוד 1,300 ש"ח.
ברגע שהתחילו שני העובדים בהרכבת הארון שמתי לב למספר שינויים שלא תואמים את השרטוט שהסכמנו והם התחייבו. ביקשתי מהם שיעצרו והתקשרתי לנציגה ממנה ביצענו את ההזמנה. הנציגה טענה שכנראה טעו בסרטוט וזה אכן לא תואם את הסרטוט שהיה לפועלים. לאחר מכן קיבלתי מהחברה תשובה שימשיכו את הבנייה, ובסיום ידאגו לתקן את הבעיות. זמן בניית הארון נמשך כ-9 שעות!
לאחר שעזבו, צילמתי הכל והעברתי למנהל תפעול איתו שוחחתי ועדכנתי לגבי אותן תקלות.
מאחר ולא הצליחו להתגבר על כל הבעיות ולהרכיב את הארון כמבוקש, הגיעו שוב למחרת (עוד יום עבודה שלי!) אותם שני פועלים, ושוב לא הצליחו לבנות את הארון בהתאם (מגירות עקומות, דלתות לא סגורות היטב, חלקים הורכבו בצבע שונה, ניסור עקום של מדפים וכו וכו וכו). לאחר שניסו ולא הצליחו, הגיע מאוחר יותר פועל נוסף בכדי להתגבר על כל אותן תקלות חוץ מאשר יישור כל המגירות בקו ישר (נבנו באופן מדורג).
למחרת שמתי לב לעוד מספר בעיות שנעשו בארון כמו מדף מתנדנד, פגיעה בצבע של מדף, פגיעה בצורה של המגירה ועוד. עד היום (ה-25.06) לא קיבלתי כל מענה מצד החברה שבכל פעם "מורחים אותי" ואומרים שיתאמו איתי מישהו שיבוא לטפל בכל הבעיות שנעשו בזמן ניסיון הרכבת הארון.
אודה לסיועכם מה ניתן לעשות במקרה זה.
יש לציין שישנן תמונות, סרטונים, והקלטות של השיחות.
תודה. |
|
|