| ![]() |
| פיצוי על טיסה שהוקדמה ביותר מחמש שעות בהתראה קצרה | ||
| מחבר: | ילנה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 26/06/2023 | |
| שעה: | 02:31:52 | |
| שלום, שמי ילנה
רכשתי כרטיס טיסה דרך האתר kiwi.com, חברת התעופה היא FLYONE הטיסה הייתה מתוכננת לצאת מישראל לאירופה כ-5 ימים לאחר תאריך הרכישה. הטיסה הוקדמה בכ-7 שעות ו55 דקות וניתנה על כך התראה של פחות מ15 שעות לפני תאריך הטיסה המקורי (לכן ברור שפחות מ14 יום) בגלל ההתראה הקצרה לא יכולנו להגיע לטיסה במועד החדש (המוקדם יותר), ונאלצנו לקנות כרטיס חדש במלוא המחיר. פניתי לאתר ממנו רכשתי, ושילמתי כסף נוסף על ביטוח הטיסה אך הם לא היו מוכנים לפצות אותי בטענה כי ההתראה ניתנה מספיק זמן מראש ולפי המדיניות שלהם אני זכאית לפיצוי רק אם הטיסה נדתחה ביותר מ24 שעות. הם הפנו אותי לחברת התעופה. פניתי גם לחברת התעופה בכתב באמצעות אימייל ווביקשתי כי יפצו אותי במחיר המלא של הכרטיס בהתאם לחוק התעופה. עברו מספר הימים וטרם קיבלתי תשובה, ראיתי שהחוק מחייב מהחברה לפתור את הנושא ב21 ימים. אני חוששת שהחברה לא תשתף פעולה.. רציתי לברר, אני אזרחית ישראלית והתשלום התבצע מכרטיס האשראי שלי, הנוסעת אינה אזרחית ישראלית אלא בעלת אזרחות אירופאית. רציתי לדעת האם החוק תקף? אם לא, האם החוק האירופאי מגן מפני הקדמת טיסה? מה לעשות אם חברת התעופה לא משתפת פעולה? אני מקווה שאמצא פה תשובה לשאלות שלי.. | ||
| 26/6/2023 02:31 | ילנה |
פיצוי על טיסה שהוקדמה ביותר מחמש שעות בהתראה קצרה |
| 26/6/2023 08:59 | משה |
re:פיצוי על טיסה שהוקדמה ביותר מחמש שעות בהתראה קצרה |
| 29/6/2023 08:02 | המועצה לצרכנות |
re:re:פיצוי על טיסה שהוקדמה ביותר מחמש שעות בהתראה קצרה |