חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אספקת מוצר שגוי
מחבר:אלכס (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:21/06/2023
שעה:06:08:54

שלום,
בתאריך 09.06.2023 הזמנתי מזגן מאתר שהוא עצמו אינו הספק אלא אתר מכירות עם משלוח עד 7 ימי עסקים.
המשלוח אכן הגיע בזמן וכבר באותו יום הזמנתי טכנאי מזגנים להתקין את המזגן.
המתקין הגיע, התקין את המזגן אבל לא הצליח להפעיל אותו המזגן הראה שגיאות. לאחר זמן ארוך שניסה המתקין לפתור את התקלה שמנו לב שהמאייד (החלק של המזגן שמותקן בפנים הדירה) והמעבה (החלק שמותקן מחוץ לדירה) לא מאותו דגם.
יצרתי קשר עם האתר שממנו רכשתי והאתר הפנה אותי לספק.
אצל הספק טענו קודם כל שהטעות היא של חברת השילוח ולא שלהם ושהאחריות לפצות אותי חלה עליהם, בנוסף הם אמרו שעליי לפרק את המעבה (היחידה החיצונית) ולהחזיר אותו לקרטון כי רק ככה חברת השילוח מוכנה לקחת אותו ולהביא לי במקומו את המעבה הנכון ושאקבל מהם פיצוי (לא נאמר מה הפיצוי), ולאחר ההחלפה שאצור קשר עם השירות הטכני שמספק שירות למזגנים של היצרן הספציפי של המזגן שהזמנתי שהם יבואו להתקין אותו, טענתי בפניהם שאין לי ידע טכני במזגנים ואני לא יכול לפרק את המעבה בעצמי, הם השיבו לי שאין להם איך לעזור לי בזה ושאזמין את הטכנאי שהתקין את המזגן שוב על מנת שיפרק ויחזיר לקרטון. הזמנתי את הטכנאי שוב ובתאריך 17.6.23 הוא פירק את המעבה והחזיר אותו לקרטון. יצרתי קשר עם הספק שוב והודעתי שהמעבה פורק והוחזר לקרטון.
הם אמרו שהם יתאמו איתי מתי יגיעו לאסוף את היחידה השגויה ולמסור לי את היחידה הנכונה. מאז אני מתקשר כל יום לספק ומקבל את אותה תשובה שייצרו איתי קשר.
מה ניתן לעשות?
האם מגיע לי פצוי?
תודה רבה.
21/6/2023 06:08 אלכס אספקת מוצר שגוי
21/6/2023 08:28 משה    re:אספקת מוצר שגוי
25/6/2023 08:48 המועצה לצרכנות    re:אספקת מוצר שגוי