| מחבר: | נועה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 11/06/2023 |
| שעה: | 12:46:54 |
|
היי קניתי ביום ראשון 4/6/23 נעל כשהגעתי הביתה גיליתי בה פגם בנראות-הייתה חסרה אבן בנעל (יש לי צילום של הפגם כמובן) באותו היום חזרתי לחנות והחליפו לי את הנעל אך בלי להוציא לי עוד קבלה.
לאחר שלבשתי את הנעל פעם אחת באותו היום בערב שוב האבנים זזו ועומדות ליפול (עוד פגם נראותי)
כשחזרתי ביום חמישי 9/6/23 מפני שהחנות אינה בעיר שאני גרה בה להחליף את הנעל או לקבל עליה זיכוי מהחנות ,החנות סרבה לתת לי זיכוי או החלפה וטענה שהם אינם לוקחים אחריות על פגם מהסוג הזה (רק על שבר של עקב או קריעת רצועה).
לאחר וויכוח נורא לא נעים ומכבד מצד מנהלת החנות שאגב לא הייתה מוכנה לתת לי את הטלפון שלה אלא דיברתי איתה דרך טלפון של עובדת החנות (לכן וחבל מאוד שאין לי הקלטה של השיחה) בסופה של השיחה כמובן אחרי ויכוחים רבים לקבל תמורה לכסף שלי ולהסביר לה שזה שירות לקוחות לא ראוי החליטה ״לבדוק מה יש לה לעשות עם התלונה אל מול הספק״
חזרו אלי היום 11/6/23 עם תשובה לא מפתיעה ש״אין אחריות על האבנים על הנעל״
אני רוצה להגיש עליהם תלונה , לא הגיוני ששילמתי 300 שקלים על נעל ולאחר פעם אחת שלבשתי אותה היא נפגמה בנראותה ,אני מעוניינת בזיכוי ולא רוצה אף מוצר נוסף של החנות הזו.
האם רלוונטי לי להגיש תלונה מבחינה חוקית?
הבנתי שצריך לשלוח קודם תלונה לבית העסק בכתב ,לאן אני צריכה לשלוח את המכתב?
האם יש איזה שהיא תבנית שלפיה אפשר ללכת או שאני יכולה פשוט לכתוב את התלונה מהצד שלי? |
|
|