חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חיוב מאולגובס במשך שנתיים ללא שום קהלת חשבונית או מייל
מחבר:עדן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:08/06/2023
שעה:15:47:06

כנראה שבעבר נרשמתי לאולגובס וחשבתי שיש חיוב חד פעמי של 49 שח שילמתי בכרטיס דיירקט( חיוב מיידי) ונשלח לי מייל על הצטרפות לשירות לא קראתי אותי והם שלחו המון מיילים על חיפושי עבודה ולא הצלחתי לעקוב והסרתי את עצמי ממאגר כלשהו (בדיעבד מסתבר שזה לא השירות אליו נרשמתי) במשך שנתיים גבו ממנו בהוראת קבע מכרטיס הדיירקט שבבירור מול הבנק וחברת האשראי זה גם לא משהו שאפשרי לעשות! במשך שנתיים לא קיבלתי שום מייל מהם ושום חשבונית
פתאום ראיתי חיוב מהם שיורד לי מהחשבון כחיוב בדיירקט והבנתי שבמשך שנתיים חייבו אותי בלי שאני יודעת. לטענתם זה באחריותי אני יכולה להתחבר לאתר שלהם ולראות את החשבוניות והם לא חייבים על פי חוק לשלוח חשבוניות יכול להיות שזה באמת מה שהחוק אומר? הם טוענים שנשלח מייל אחת לשנה (אין לי שום מייל מהם גם לא בספאם) ושהם לא יכולים להוציא את זה אבל שיש תאריכים שהמערכת מראה שקיבלתי מייל ואומרים שישלחו לי תיעוד אבל לא באמת שולחים. דיברתי עם 7 אנשים שעשו להם את זה חייבו אותם בלי לשלוח חשבוניות זה נשמע לי הזוי האם זה הגיוני שהחוק לא מחייב אותם לשלוח חשבונית בשום דרך?
8/6/2023 15:47 עדן חיוב מאולגובס במשך שנתיים ללא שום קהלת חשבונית או מייל
11/6/2023 09:39 המועצה לצרכנות    re:חיוב מאולגובס במשך שנתיים ללא שום קהלת חשבונית או מייל