חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

שאלה על מה החוק אומר
מחבר:דורון (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:01/06/2023
שעה:20:35:15

אני מרותק בית ניצול שואה בגיל השלישי. הזמנתי ברשת מזון מוצרים באמצע החודש הקודם. מילא שאיחרו בחצי שעה מעבר לזמן הקבוע, אבל כל המחירי מבצע חויבו במחיר הרגיל, ומה שהופיע בחשבונית באתר במחיר מבצע- אף הוא חויב במחיר רגיל בחשבון המודפס המחייב. אחרי יומיים של טיפול הגעתי למנהלת בכירה שהבטיחה באותו היום לחזור אלי עם פיצוי ו/או מכסימום ביום שלמחרת. באמצע היה חג וגם הייתי לא בקו הבריאות כי אכלתי ממוצר קפוא שהם הביאו לי שהיה בו עובש, ועוד בעיות נוספות שזוכו.
בשבוע שלאחר מכן פניתי שוב לשרות בתזכורת להמתנה למנהלת, אז גם גיליתי שמתוך כ30 יח' של ביסקוויט תוצרת חוץ בטעמים שונים שהזמנתי, נדחפו כ10 יח' של מוצר אחר של אותה חברה שזהה בגודל אריזה בצבעה ובמשקל בכולל, אך אסור לי להתשתמש בו כי הוא מכיל מרכיב שאסור לי רפואית לצרוך, ושבשאר המוצרים הנכונים אינו כלל בנמצא ...
פניתי שוב בראשון בשבוע האחרון למוקד, השארתי טלפון כי היה עומס ולא אפשרו להמתין לנציג אנושי.
פניתי שוב בשלישי למוקד, דיברתי עם נציג שאמר שהוא מברר, ניתק בזמן ההמתנה והמוקד היה סגור כשהתקשרתי שוב
היום, שוב דיברתי עם נציגה (אותה אחת ששבוע לפני הבטיחה שדואגת המנהלת תחזור), ציינתי את בעיית המוצרים הלא נכונים, השאירה אותי בהמתנה וניתקה
אחרי אינסוף התקשרויות הגעתי במקרה לנציג המנתק שעודכן יומיים לפני על הבעיה. הוא הסביר שלא יהיו יותר זיכויים בחשבון (שכזכור- חלק הארי בהם נבע ממאות שקלים שנגנבו ממני בגלל 'טעות בחיוב במחיר הרגיל') ושהסברתי שמבקש להחליף למוצר הנכון שהוזמן, הסביר שאמרו לו שאין לו לטפל יותר בהזמנה הזו, ועוד האשים אותי שלא עליתי על הטעות שלהם (כאמור- מוצר שאיני צורך ו/או מכיר, שזהה בצבע משקל ויצרן למה שהייתי אמור לקבל, והגיע בערימה יחד עם עשרות האחרים..)
לגבע שיחת המנהל המובטחת- טען שלא קשור אליו ואם יש פתוחה - יחזרו בשבוע הבא (קרוב לוודאי- כמו שחזרה בשבועות לפני... וכנראה סגרה אותה כבר מזמן)

מה ניתן לעשות? הם הביאו לי את המוצר הלא נכון, לא מבחירתי כפו עלי את המוצר הלא נכון, ואני תקוע עם כעשרה מוצרים בעשרות שקלים שאסור לי לצרוך בהוראת רופא...
מבקש שיחליפו לי למוצר הנכון, כי הם אלו שלא טרחו לטפל במועד בעניין הנ'ל

תודה מראש
1/6/2023 20:35 דורון שאלה על מה החוק אומר
4/6/2023 08:47 המועצה לצרכנות    re:שאלה על מה החוק אומר
5/6/2023 22:19 דורון       re:re:שאלה על מה החוק אומר - שאלה נוספת
11/6/2023 08:50 המועצה לצרכנות          re:re:שאלה על מה החוק אומר - שאלה נוספת