חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

תיקון מכשיר מיקסר ביתי שלא בוצע כראוי
מחבר:זהבה אודלסמן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:30/05/2023
שעה:12:40:04

בתאריך 5.3.2023 מסרתי את המיקסר שלי לתיקון בחנות אלקטרו מור בת"א בהנהלת יורם, לאחר שהחליף לי כרטיס למכשיר נאמר לי שיש לי אחריות ל-3 חודשים, שילמתי כנדרש 400 ש"ח. לאחר חודש וחצי ב-10.5.2023 המכשיר הפסיק לעבוד, הגעתי לחנות ויורם שאל אותי אם יש לי את החשבונית/קבלה אמרתי לו שלא מצאתי אותה אבל יש לי את התדפיס מהבנק שמראה ששולם לו 400 ש"ח בתאריך 5.3.2023 שאלתי אותו אם הוא יכול לבדוק אצלו בהעתקי הקבלות מאחר ואני אומרת לו את תאריך התיקון, הוא אמר שהוא לא משאיר אצלו את העתקי הקבלות ולאחר שהוא מוסר אותם הוא פשוט זורק את ההעתקים, בכל זאת הוא צילם את דף חשבון הבנק שלי שמראה ששולם הסכום ואמר שיבדוק מה אפשר לעשות ויודיע לי. לאחר שעבר בערך שבוע ולא קיבלתי ממנו שום הודעה התקשרתי אליו ושאלתי מה קורה עם המכשיר והוא ענה לי בגסות שהוא אמר שיודיע לי אז שאני אחכה. מאז ועד היום 30.5.2023 כשעברו בערך 3 שבועות מאז נמסר המכשיר לא קיבלתי ממנו שום הודעה והוא גם חסם אותי בטלפון וכשאני מתקשרת השיחה מתנתקת. בינתיים גם מצאתי את הקבלה אך אני לא יכולה להודיע לו על כך כי הוא חסם אותי. אני גרה באריאל כך לנסוע לת"א זה בעיה בשבילי, אנחנו זוג מבוגר, נכים והתניידות קצת קשה עבורנו, 400 ש"ח עבורנו זה סכום לא קטן בשבילנו. מאחר ואין לי ברירה אחרת אני מתכוונת לנסוע אליו מחר 31.5.2023 בתקווה שהוא לא יזרוק אותי מהחנות כפי שקראתי את מעלליו בפייסבוק.
תודה,
אודלסמן זהבה 050-7791402
30/5/2023 12:40 זהבה אודלסמן תיקון מכשיר מיקסר ביתי שלא בוצע כראוי
1/6/2023 11:27 המועצה לצרכנות    re:תיקון מכשיר מיקסר ביתי שלא בוצע כראוי