| מחבר: | ניסים (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 24/05/2023 |
| שעה: | 15:35:06 |
|
בתאריך 08/05/23 אישתי ואני הגענו לחנות מסויימת לחפש מיטה עבור הדירה החדשה שאנחנו עתידים להיכנס אליה.
הגענו לחנות כדי לקנות מיטה זוגית, המיטה שבחרנו היא מיטה מהתצוגה, מיטה שלפי המידות, איכות החומר של הבסיס והנראות החיצונית מתאימה לנו.
במקום, בעל החנות נתן לנו לבחור צבע מקטלוג למיטה ובחרנו בצבע אפור.
ביצענו את העיסקה והמחיר היה ₪3500. (לא כולל הובלה, שעלות ההובלה היא 400₪)
לאחר 8 ימים הגיעה המיטה לדירה, שמנו את המזרון שקנינו (ממקום אחר) וראינו שהמיטה גבוהה מהמידות שלקחנו בחנות.
שלחנו לבעל החנות הודעה והוא אמר שהמזרון שרכשנו גבוה מדי.
לכן, ניגשנו לחנות המזרונים והחלפנו את המזרון למזרון יותר נמוך.
לאחר מספר ימים, הבחנתי שלמיטה אין יציבות ושהיא זזה בצורה מוזרה. הרמתי את הפלטות שמונחות (הפלטות אינן תפוסות) מתחת למזרון וראיתי שהמיטה בנויה אחרת מזו
שבתצוגה.
שלחתי לבעל החנות הודעה עם סרטון וביקשתי שיחליפו את המיטה או שיבצע לי ביטול עיסקה.
בתגובה בעל החנות ענה שהמיטה תקינה ושהוא לא יכול לעזור בזה, ושאולי הריצפה עקומה. בנוסף, אמר שזה מה שיש לו בתצוגה ושאם אני מעוניין שאפתח בקשה לשירות להורדת גומיות לרגליים.
לאחר שיחות טלפון רבות ובקשות חוזרות לביטול עיסקה או החלפה למיטה שראינו בחנות ולאחר ויכוחים רבים בהם בעל החנות טוען שאני גרמתי נזק למיטה, אמרתי לו שאני אגש לתביעה, לבסוף סגרנו שיגיעו מהשירות לראות על מה אני מדבר.
בהמשך היום בעל החנות שלח לי הודעה קולית ובה הזכיר כי זו לא המיטה שראינו בתצוגה ולכן ביקשתי שיחליף לי את המיטה לאותה מיטה שראינו בתצוגה או שיבטל את העיסקה.
מכאן ואילך, יום שלם הוא ניסה להסביר שזה כן אותה מיטה ושינה הרבה גירסאות כמו, שהבסיס לא אותו דבר אלא רק החיצוניות.
סגרנו להיפגש בחנות יום למחרת ושהוא יסביר לי הכל.
בתאריך 23/05/23 הגעתי לחנות ובגלל המון שינויי גרסאות שנאמרו לי העדפתי לא לקחת סיכון ולהקליט את השיחה.
בשיחה הוחלט שבעל החנות יבדוק עם המפעל אם יש אפשרות להכין מיטה כמו שבתצוגה ואם אין אפשרות כזו אז יבצע ביטול עיסקה.
יצאתי מהחנות ולאחר מספר שעות שאלתי אם הוא קיבל תשובה מהמפעל.
בעל החנות התקשר אליי ושינה את הגירסה, הוא טען שהוא סיפק לי את המוצר שרציתי ואני לא מוכן לקבל שירות למיטה שיש לי ושהוא לא מוכן לבטל או להחליף מיטה(כאילו כל מה שאמר לי בחנות לא נאמר)
כרגע הוא אמר לי לגשת לתביעה נגדו ושאין לו בעיה ושהוא זה שצודק
כמובן שהכל מתועד |
|
|