| ![]() |
| עם מי הדין והצדק? - אבקש להפנות אותי לסעיף ספציפי בחוק או בתקנות | ||
| מחבר: | יהונתן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 23/05/2023 | |
| שעה: | 11:38:03 | |
| שלום, רכשתי אתמול 2 זוגות נעליים.
בחרתי את הזוג הראשון, שאלתי את המוכרת מה מחירו היא השיבה 200 שקלים. ובנוסף אמרה לי המוכרת שיש מבצע 1+1. ושאני יכול לקחת כל נעל שארצה מהמדף של ה-1+1. אז לקחתי זוג שני מאותו המדף של ה 1+1 לאחר מדידות הנעליים, הייתה החלפת משמרות. וכשבאתי לשלם, נאמר לי בקופה מחיר חדש 250 שקלים. כשאמרתי למוכרת שאמרה המוכרת לפניה 200₪ ושאני יכול לקחת מה שאני רוצה מהמדף של ה1+1. היא טענה שזה הולך לפי הגבוה מביניהם. דרשתי לראות את תקנון המבצע כחוק והיא סרבה ''אין דבר כזה תקנון מבצע''. היא התעקשה,ולבסוף שילמתי את בלית ברירה את מלוא הסכום בסך 250₪ כי היו הרבה בתור. ואמרתי לעצמי כיוון שזו רשת אז אפנה לשירות לקוחות. אני לא מתכוון לדרוש פיצוי מהחנות אלא רק מה שנגבה ממני שלא כדין. אגב אין לי כוונה לדרוש על ביטול עסקה, הנעליים בסדר גמור. השאלה שלי: על מי חלה הטעות? אבקש להפנות אותי לסעיף הספציפי בחוק או בתקנות. נזכר בזאת: על השלט שעל המדף אין כל אותיות קטנות אלא רק כתוב 1+1 והלוגו של החברה. צילמתי שלט שהיה בכניסת החנות אין שום אזכור באותיות הקטנות "להזול מבינהם" כתוב "ט.ל.ח, עד גמר המלאי, לפריטים המשתתפים במבצע. חברת *צונזר* רשאית להפסיק את המבצע ללא הוראה מוקדמת." אין כל אזכור לזול מביניהם תודה למועצה וסליחה על התשובה הארוכה. בברכה יהונתן | ||
| 23/5/2023 11:38 | יהונתן |
עם מי הדין והצדק? - אבקש להפנות אותי לסעיף ספציפי בחוק או בתקנות |
| 23/5/2023 12:46 | משה |
re:עם מי הדין והצדק? - אבקש להפנות אותי לסעיף ספציפי בחוק או בתקנות |
| 23/5/2023 13:29 | יהונתן |
re:re:עם מי הדין והצדק? - אבקש להפנות אותי לסעיף ספציפי בחוק או בתקנות |
| 24/5/2023 11:15 | המועצה לצרכנות |
re:re:עם מי הדין והצדק? - אבקש להפנות אותי לסעיף ספציפי בחוק או בתקנות |