| ![]() |
| אי הספקת מוצרים | ||
| מחבר: | ענבל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 15/05/2023 | |
| שעה: | 12:13:02 | |
| שלום ,
הזמנתי מוצר חודש לפני פסח, והוצע לי להשתמש בשירות המשלוחים מעל סכום מסויים ולכן השתמשתי בשרות זה ונאמר כי זמן האספקה הינו 4-5 ימים בין אם בשירות משלוח או בהגעה לסניף. יומיים לפני החג ראיתי שהמוצרים לא מגיעים ופניתי לשרות לקוחות , לאחר יומיים (בערב החג) חזרו אליי כי המוצרים לא יגיעו היא יכולה לבטל לי את ההזמנה, מאחר וגם ככה מגיע לי לבטל הזמנה עם הגעתה רציתי עדיין את המוצרים מאחר וגם קניתי בהנחה גדולה. כשבוע לאחר מכן בחול ההזמנה חיכתה לי ב 6 בבוקר עם הודעה כי היא ליד הדלת , כשפתחתי את הדלת ראיתי קופסא יחסית קלה להזמנה, כשפתחתי אותה ראיתי שיותר מחצי מההזמנה חסרה , התקשרתי שוב לשירות והם לאחר שבוע חזרו אליי כי המוצרים כבר לא נמצאים במלאי ורוצים שוב לזכות אותי, מאחר וכבר שילמתי על ההזמנה זה לא ייתכן שהשאירו אותי עם סט לא שם והתעקשתי, למרבה הפלא חלק מההסמנה כי נמצאה ונאמר לי שישלחו לי אותה עם פיצוי. עד היום לא קיבלתי לא את שארית ההזמנה ולא את הפיצוי. היום פניתי שוב ושוב אמרו לי שזה בעצם בעיה שלי והדבר היחיד שהם יכולים לעשות זה לבטל לי את ההזמנה, הזמנה ששילמתי עליה כסף מהיום הראשון שהזמנתי אותה לא ברור איך בית עסק מחזיק כלכך הרבה זמן בכסף שלי ואז נזכר שאיןלו את המוצרים במלאי, רציתי לדעת מה הזכויות שלי במקרה זה אציין כי הבעיה היא שאני רכשתי בהנחה גדולה, וכעת הסכום רחוק מלאפשר לקחת משהו דומה. | ||
| 15/5/2023 12:13 | ענבל |
אי הספקת מוצרים |
| 18/5/2023 11:14 | המועצה לצרכנות |
re:אי הספקת מוצרים |