| מחבר: | אמנון (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 09/05/2023 |
| שעה: | 10:56:38 |
|
שלום רב,
אשמח להתייעץ, אימי אזרח ותיק רכשה כורסת טלוויזיה אצל משווק עמינח בחול המועד פסח. המכירה לא בוצעה בדרך יושרה שכן נאמר שהמוצר של אמריקן קומפורט והובטח שזה המוצר. במקרה כבר באותו הערב ביקרתי בסניף אמריקן קומפורט ונאמר לנו שאין דגם כזה בחברה אלא אולי במותג עמינח. מאחר ועמינח הינה חברת האם שרכשה את אמריקן קומפורט אך מדובר במוצרים ממותג שונה. פניתי מיד יום למחרת וביקשתי לבטל העסקה. אך המוכר סירב בטענה שהוא ביריד מכירות והמכשיר לא מחובר למסוף וכו... המוכר דאג להסביר לי שעליי יהיה לשלם 100שח על ביטול עסקה משהו שלא הסכמתי. לאחר דין ודברים ביריד עצמו הזמנתי משטרה מאחר וחשתי מאויים מצד המוכר. בתום הדברים המוכר אמר לי שלא מבטל לי את העסקה ואעשה מה שבא לי. כמובן הכל מתועד ומוקלט. פניתי לתביעות קטנות, שילמתי אגרת פתיחת תיק ובמקשתי בו שני דברים.
דבר ראשון לקבל את כספי חזרה ללא כל דמי ביטול.
דבר שני ביקשתי לכנוס את המוכר על פי חוק הגנת הצרכן התשמה, סעיף 31א על סכום של 10000 שח . כמו כן ציינתי שמבחינתי אני לא מתכוון להתעשר מהכנס ושבית משפט יחליט לתרום את הסכום הזה רק לצורך להעניש על הפרה בוטה של החוק ומכירה במרמה ובריונות.
כיום, לאחר שהנתבע קיבל כתב תביעה, יש לציין שעברו כחודש מזמן הרכישה אך בפועל אין מוצר, חוייבתי על המוצר ואיש לא טרח להודיע לי שמבטל עסקה למרות שפניתי גם דרך האתר שלהם, הציע המוכר לבטל העסקה בטענה שכלל לא סירבו ואין טעם ללכת לבית המשפט.
השאלה שלי, מאחר ואני מסייע לאימי, אישה מבוגרת, לא דוברת השפה שהוא ניסה לרמות , לסגור את התיק ולקחת רק את ביטול העסקה? לא רוצה מעבר אך כן חשוב לי שייעשה צדק למען יראו וייראו. מרגמש לי שהעסק פועל בשיטת המצליח, דבר שלא יעלה על הדעת. אני מחפש את הצדק ורוצה שהוא ייעשה וזה מעבר לכסף, זמן ועצבים שבזבזתי. אשמח לדעתכם. תודה |
|
|