| ![]() |
| החלפה / תיקון מוצר 14 יום . | ||
| מחבר: | אבי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 11/05/2023 | |
| שעה: | 11:58:12 | |
| שלום רב,
רכשתי סלולרי מבית אפל מאילת. ממש לאחר הרכישה ולאחר הגדרת המכשיר שמתי לב לצבעים מוזרים במסך. יצרתי קשר עם הרשת ממנה רכשתי וכשאמרתי להם שאצלי התצוגה נראית רע הם ביקשו תמונות לצורכי המחשה. נסעתי לסניף בו יש תצוגה של אייפונים כמו שלי ודאגתי לצלם תמונות סטילס ווידאו , אותם סיפקתי לשירות הלקוחות של הרשת. לאחר שליחת התמונות ומספר שאלות ביקשו ממני לפנות למעבדה של אפל בישראל . לפני כן , שוחחתי עם שירות הלקוחות של אפל שאישרו שהמסך תקול ואף שלחו לי את הנאמר בכתב. בנוסף אמרו שאין מה לגשת למעבדה כי אני נמצא במסגרת 14 יום ועליי לחזור לחנות ממנה רכשתי בכדי שאקבל מכשיר חדש. דאגתי לציין זאת בשיחה שלי עם שירות הלקוחות שאמרו לי לגשת לאחד הסניפים ולהפקיד את המכשיר עם אריזתו המקורית לצורך בדיקה של גורמים מוסמכים ברשת. המכשיר הופקד בתוך 14 יום מיום הרכישה. לאחר 7 ימי עסקים נאמר לי כי אושרה החלפה אבל אקבל הודעה בנוגע לכך. יום לאחר מכן שוב פניתי לשירות הלקוחות, נאמר לי שיש להמתין ״לבדיקה של המעבר״ שאלתי מה זה אומר ואמרו לי שאין מה ליצור קשר עם השירות ושאקבל הודעה בסיום. השאלה שלי היא כזאת , תוך כמה זמן לפי חוק אני אמור לקבל תשובה? הרשת ממנה קניתי מייבאת את המכשיר אך לא נותנת לו שירות תיקונים אלא מעבדה חיצונית. היום אנחנו כבר עומדים על 10 ימי עסקים. (לא הצלחתי להבין האם במקרה שלי זה 14 ימי עסקים או 10 ימי עסקים) ובכלל מה מוגדרת תחנת שירות אם החנות ממנה רכשתי איננה מעבדה רשמית אך ישנו אבחון ראשוני מטעמם שקבע שיש להחליף את המכשיר) זוהי רשת לה סניפים בכל הארץ. את שלי הפקדתי בירושלים. אשמח למענה. תודה רבה | ||
| 11/5/2023 11:58 | אבי |
החלפה / תיקון מוצר 14 יום . |
| 11/5/2023 13:48 | המועצה לצרכנות |
re:החלפה / תיקון מוצר 14 יום . |
| 11/5/2023 14:46 | אבי |
re:re:החלפה / תיקון מוצר 14 יום . |
| 18/5/2023 10:03 | המועצה לצרכנות |
re:re:החלפה / תיקון מוצר 14 יום . |