| מחבר: | מיכאל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 19/04/2023 |
| שעה: | 13:50:11 |
|
| שלום רב, ביום 18/4/23 בשעות הערב הזמנתי נציג של חברת פטיפון מכשירי שמיעה, הסביר על מכשירי שמיעה מאוד מתקדמים שהם מוכרים שלא נראים לעין , אותו נציג ביצע בדיקת שמיעה באמצעות מכשיר שנשא אתו, והגיע למסקנה חד משמעית שאני צריך לכל אוזן מכשיר שעלות כל מכשיר 5,000 ש"ח כלומר בסה"כ 10,000 ש"ח ובגלל שהיה יום השואה יתן הנחה של 2,000 ש"ח . הקשבתי לו והגעתי למסקנה באותו רגע והודעתי לו שלא רוצה לקבל החלטה לפני התייעצות עם גורמים נוספים כמו רופא אף אוזן גרון כי בעיית השמיעה שיש לו כתוצאה מטנטון כרוני בשתי האוזניים שלא ניתן לרפא ולפי הידוע לי מכשירי שמיעה לא פותרים את הבעיה . הנציג לחץ בצורה ואמר בוודאות המכשיר יפתור וישפר שמיעה גם שיש טנטון מתמשך, הנציג ממש לחץ ובסוף קיבלתי החלטה לרכוש. הנציג ביצע מדידות לשתי האוזניים, חתמתי על חוזה וטופס הזמנה לעסקה בסך 8,000 ש"ח שילמתי 2,000 ש"ח מקדמה בכרטיס אשראי ועם מסירת המכשירים משלים להם את היתרה. היום הגעתי למסקנה שטעיתי במיוחד שהתייעצתי עם גורם רפואי שאמר שלא כך עושים וכי עליי לבצע הרבה בירורים ובדיקות לפני שאני מקבל החלטה לרכוש מכשיר שמיעה במיוחד בגלל בעיית הטנטון הכרוני שיש לי. התקשרתי לנציג להודיע לו שאני מתחרט ורוצה לבטל מאותן סיבות מוזכרות למעלה והנציג ענה לי אחרי ויכוח שאני יכול לבטל ואצטרך לשלם 35% מערך ההזמנה שאני חתום עליה. השאלה האם אני יכול לשלוח להם בכתב שאני מבטל את ההזמנה כולל חיוב הכרטיס ? אני מוכן לשלם סכום סביר עד 500 ש"ח כפיצוי מסוים על הביטול . ידם על העליונה בגלל שאני חתמתי על ההזמנה ? במקרה הזה ביטול עסקה מצד הלקוח בטווח 24 שעות לא גובר על ההזמנה שחתמתי עליה ? אודה לתשובות |
|
|