חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

תיקון מכונת קפה
מחבר:Aleksandr (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:22/03/2023
שעה:10:05:10

אחר הצהריים טובים. אשמח לקבל את עצתכם בנושא הבא. המצב הוא כדלקמן, קניתי מכונת קפה מ-KSP ב-28.5.20, השתמשתי בה, היא התקלקלה בנובמבר או אוקטובר 2022, פניתי לחברת היבואן pauza (https://www.pauza.co.il /) ליישם את תיקון האחריות, שם ציינו את הכתובת אליה לקחתי ותיקנתי את מכונת הקפה (ב-3-4 ימים). ואז אירעה אותה תקלה (הקפה מפסיק לזרום לספל), פניתי שוב ליבואן, אבל הם שלחו אותי לכתובת אחרת של מרכז השירות (כתובת: המוסכים 24, חיפה), זה היה ב-28 בפברואר 2023. מאז התקשרתי מספר פעמים למוקד השירות, בפעם הראשונה ענו לי כעבור שבוע שהם לא מתקנים את מכונת הקפה כי היא לא באחריות, למרות שמסרתי להם בזמנו חשבונית על הרכישה ב-KSP מכונת הקפה נמסרה לתיקון, שבוע לאחר מכן נאמר לי שהם אפילו לא התחילו לתקן, אבל הם בהחלט יראו. כתבתי מכתב לשירות התמיכה של יבואן הציוד, בו ביקשתי שיחזירו את הכסף עבור הציוד הנקוב או יעמידו לרשותי מכונת קפה חדשה, שכן אין ביכולתם לתקן אותה בתוך התקופה שנקבעה בחוק הגנת הצרכן ( יש לי עותק של ההתכתבות). הבטיחו לי שמישהו ייצור איתי קשר ברוסית, יספק מכונת קפה נוספת למשך התיקון ויגיד לי מתי יבצעו את התיקון. הזמן עובר, מכונת הקפה לא מתוקנת, אני לא יודע מה סיבת התקלה, מרכז השירות לא מסביר כלום. האם אוכל לקבל החזר עבור פריט זה? מה לעשות במצב כזה?
22/3/2023 10:05 Aleksandr תיקון מכונת קפה
23/3/2023 11:27 המועצה לצרכנות    re:תיקון מכונת קפה