| מחבר: | ישראל צ. (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 14/03/2023 |
| שעה: | 13:11:41 |
|
שלום רב.לאחר שראיתי שחברת האינטננט לא מטפלת בתקלת האינטרנט ומשאירה אותי ללא אינטרנט שבועויים פניתי לחברה אחרת וכאן נתקלתי בהתנהלות מזעזעת לא פחות.לנציגה הסברתי שבעבר הייתי לקוח שלהם ושהעירייה שינתה את הכתובת לכתובת אחרת אבל היא פתחה את הכתובת להתקנה על הכתובת הישנה. הגיע טכנאי בתאריך 16/02/2023 . אמר שהכתובת שגויה ושצריך לפתוח התקנה על הכתובת החדשה.ושצריך קודם איש תשתיות.26/02/2023 הגיע איש תשתיות שרק הסתכל בקופסה שצמודה לבית ואמר יש אישור להתקנה.ביקשתי שיבדוק את הכבל מהקופסה שבמדרחה עד לקופסה שבבית והוא ה"חכם" אמר : אבאלה אני יודע את העבודה.חזרתי שוב על דבריי והוא רק הרים את המכסה בחוץ והוריד והלך.1/03/2023 הגיע טכנאי אבל אמר שיש בעיה בכבל שמגיע מהקופסה הירוקה שבחוץ עד לקופסה שצמודה לקיר שזה בדיוק מה שביקשתי מאותו איש תשתיות גאון שאמר בזלזול אבאלה אני יודע את העבודה. הבחור ביקש אישור להתקנה זמנית אך סורב. אמר לי צריך לחכות לאנשי תשתיות שיבואו לסדר.
בינתיים קיבלתי הודעה על כך שיגיע מתקין בתאריך 10/03/2023. אני מחכה ומחכה ומגלה שזה שונה לתאריך 13/03/2023.אנשי תשיות הגיעו גם בתאריך 13/03/2023 ולאחריהם צריך היה להגיע טכנאי אבל גיליתי שביטלו שוב את ההגעה של טכנאי וקיבלתי הודעה חדשה שמתקין יגיע בתאריך 14/03/2023. לאחריו שוב ביטלו את ההודעה ורשמו תאריך 16/03/2023. זה כבר עלה על כל העצבים.הייתי אמור ללכת לבדיקות רפואיות ונאלצתי להשאר בבית להמתין לטכנאי .אתמול הודעתי שישלחו להיום טכנאי והיום נציגה התקשרה להגיד שיש טכנאי ל 16/03. אמרתי שאם לא יגיע הבוקר טכנאי אני אאלץ לתבוע אותם על כל ההתנהלות שלהם. קיבלתי הפניה למיון ולא הלכתי מתוך רצון שקודם האינטרנט יסודר ואחר כך אלך. אבל היום קיבלתי הודעה שמחר יגיע טכנאי שזה פשוט התעללות נפשית איומה.אני עצבני בטירוף עליהם. .אני כבר מתכוון לפנות היום למיון כך שלא בטוח שאהיה מחר.. |
|
|