חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

התעללות חברת תקשורת
מחבר:ישראל צ. (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:14/03/2023
שעה:12:15:16

שלום רב. תאריך 4/02/2023 גיליתי שאין אינטרנט ופניתי לחברה. במקום שיבדקו מאצלם אם יש תקלת תשתית שלחו טכנאי 8/02/2023.בתחילה אמר ראוטר תקוע והכניס את שלו אבל גם שלו נשאר על אדום אבל במקום להביא ראוטר אחר אמר שהוא מעביר לתשתיות. מאז נאמר לי שבאותו יום 8/02/2023 משאית פגעה בעמוד ושברה וכעבור כמה ימים הוחלף העמוד ואני נשארתי בלי אינטרנט. נאמר לי שהגיע צוות ללא ציוד מיגון והלך. וככה הלאה כשאני רואה טכנאים מגיעים ליד העמוד וחונים ונשארים לשבת וחזרתי הבייתה עד שנקעה נפשי ושלחתי תלונה לפניות הציבור .אחר כך הגיע טכנאי שאמר שבקופסה יש כוורת דבורים. אני חוזר אליך ואני מחכה שעות והוא לא חוזר. השבוע 12/03/2023 אותו טכנאי חזר עם ראוטר וחזר האינרטנט.אני מרוב שנעלבתי מהיחס שלהם מיד לאחר שהלך האטכנאי התקשרתי והודעתי על ביטול.התקשרה נציגה ואמרה לי אני רוצה לשמור אותך.חבל לנו שאתה עוזב.אמרתי בטח שחבל לכם. אתם גובים ממני על אינטרנט של 100 ואני מקבל רק 50 ואני משלם לכם כפול . יש חברה אחרת שבדקתי ואצם זה 85 על 200 מגה שזה פי 4 מכם.אבל הסברתי לה שבכל מקרה אני לא נשאר בחברה שזילזלה בי בצורה כזו והשאירה אותי חודש ושבוע ללא אינטרנט.אני רוצה לתבוע אותם על המקסימום שאפשר. הייתי צריך להעביר מסמכים למקום מסויים ונוצר נתק ביננו אחרי שאמרתי להם בכל כמה ימים שהתקשר הנציג חכה עוד כמה ימים שיתקנו את האינטרנט. פשוט הרגשתי מבוזה.
14/3/2023 12:15 ישראל צ. התעללות חברת תקשורת
16/3/2023 09:23 המועצה לצרכנות    re:התעללות חברת תקשורת