| ![]() |
| שאלה | ||
| מחבר: | דורון (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 23/02/2023 | |
| שעה: | 10:34:51 | |
| אני בגיל שמקנה לי משלוח חינם בקופה שלי של תרופות אחת לרבעון. בתור מרותק בית, אני נאלץ להשתמש באתר פארם לקבלת שאר התרופות במשלוח חינם, וקונה שם עוד כמה דברים בכל פעם, כי 'לא נעים' רק להזמין בחינם תקופות ותו לא-הבעיה שבקניות הללו האתר חוסם לי את הכרטיסים והחשבון באופן שיטתי, והם משחררים מחדש.
הפעם כשבני הזמין לו תרופות מהחשבון שלי [משהו נדיר יחסית], הם חסמו ולא מוכנים לשחרר יותר בלי הסבר מדוע ושלחו אותו לקנות תרופות במקום אחר... אני מעדיף לא לשאול האם חסמו רק אותו או גם אותי למשלוחים (הוא כאמור השתמש בחשבון שלי בתחילה, כי היה לי שם קופון הטבה, ובאשראי שלי להטבות נוספות, וכשלא עזר עבר לאשראי שלו וגו [ראוי להעיר- לא הייתה בעיה במסגרת האשראי של אף אחד מהכרטיסים, אלא בעיה חוזרת באתר של שנים]). ולשאלה- האם הם יכולים חוקית - להחליט לחסום לקוח ולא לשחרר את האופציה שלו לקנות בחזרה, רק בשל חסימה אוטומטית באתר [כל שאלה 'למה זה נעשה'?! התשובה- 'זה נעשה אוטומטית ע'י האתר'!!! ] ניצלתי את משלוח החינם מהקופה ברבעון זה להשלמת תרופות שלי שאין באתר של הפארם, ואאלץ לשלם סתם דמי משלוח כל פעם אם נחסמתי עד הרבעון הבא, ואני פנסיונר ניצול שואה על גמלה :( תודה מראש | ||
| 23/2/2023 10:34 | דורון |
שאלה |
| 2/3/2023 08:03 | המועצה לצרכנות |
re:שאלה |