חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

צ'יטה שליחויות
מחבר:עופר ערד (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:22/02/2023
שעה:11:23:44

הזמנת מוצרים דרך אלי-אקספרס דרך בלדרות של צ'יטה.- הזמנתי מספר מוצרים יקרים מסין וחברת הבלדרות צ'יטה שולחת אלי SMS שמבקשת את מיקום החבילה לאיסוף מתוך רשימת אפשרויות. כל פעם המיקום אחרי בחירה, שונה המיקום שבחרתי (ונאמר בSMS שהם ישתדלו לספק למקום שנבחר). התלונה שלי היא שלא רק שהמיקום השתנה אלא שהפעם מדובר על נסיעה (ברכב) של 24 קילומטר הלוך-חזור ממיקום ביתי!!. היום שהגעתי לאסוף חבילה - נשלחה קודם לכן בקשה לאיסוף (אך הפרטים הקטנים שצויינו הם שניתן לאסוף את החבילה מ-12:00 בצהריים על 21:00 בערב. הגעתי ב09:30 בבוקר, כאשר המכולת כבר פתוחה ומוכנה למסירת החבילה, כאשר הגעתי למקום, 5-6 קילומטר מביתי, בין השאר נאלצתי לשלם חניית עירייה, נתקבלתי בהודעת עובד המקום שהחבילות לא ניתנות לפני 12:00 בצהריים למרות שהחבילה נמצאת!!! הוא מספר שאי אפשר לערוך קבלת חבילה מכך שצ'יטה עצמם לא נותנים גישה לתוכנת מסירת חבילות לפני 12:00 בצהריים. ביקשתי לראות את תוכן החסימה בטאבלט שהוא עבד איתו אז נראה כי הדף לא עולה, אך יוטיוב כן עולה ויש גלישה אינטרנטית. אני מרגיש שמסמרטטים אותנו כי כאשאר הייתי שם במכולת הגיעו עוד שלושה שהתבסרו שמסירת החבילות היא מ 12:00. האם זה חוקי? מה זה שבאים במיוחד לאסוף חבילה שקיימת בחנות, מוצאים חנייה, משלמים עליה, והחלוקה מתבצעת רק משעה מסויימת למרות שהחבילה קיימת בחנות?? תודה רבה.
22/2/2023 11:23 עופר ערד צ'יטה שליחויות
22/2/2023 12:25 משה    re:צ'יטה שליחויות
23/2/2023 09:29 המועצה לצרכנות       re:re:צ'יטה שליחויות