| ![]() |
| מזוודה נתקבלה במידות שונות משמעותית מהמצויין באתר | ||
| מחבר: | בני (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 15/02/2023 | |
| שעה: | 14:55:54 | |
| שלום וברכה,
לפני כשבוע רכשתי סט מזוודות מאתר עזריאלי.קום, בדף המוצר היו מפורטות מידות המזוודות אחת לאחת בס"מ. יצויין כי שילמתי על משלוח עד הבית. כאשר נתקבלו המזוודות נוכחתי לדעת שמידותיה של המזוודה הגדולה נמוכות משמעותית מהמצויינות באתר, גובה המזוודה נמוך בכ12 ס"מ מהמצויין ורוחב המזוודה נמוך בכ7 ס"מ. פניתי לשירות הלקוחות באותו היום תוך צירוף תמונות המזוודה עם סרט מידה המראה באופן ברור את המידות הפיזיות - אז חזרו אלי וטענו כי מידות הגובה כוללות גם את הגלגלים, למרוץ שהדבר לא צויין כלל בדף המוצר. גם לאחר מדידה שכללה את הגלגלים עדיין גובה המזוודה היה נמוך ב7 ס"מ מהמצויין. לאחר פניה נוספת טען הספק כי מידות הגובה אמורות לכלול גם את ידית הנשיאה, גם לאחר מדידת ידית הנשיאה עדיין גובה המזוודה היה פחות משמעותית מהמצויין, זאת מלבד הפער שצויין לעיל ברוחב. עזריאלי.קום הציעו לבטל את העסקה כאשר איאלץ להחזיר בעצמי את המוצר לספק. אני עומד על כך שיספקו לי מזוודה תואמת למידות שכן יש להם באתר מזוודות שהולמות את המידות הרצויות - האם הם מחוייבים לעשות זאת? בהנחה שלא, האם אני יכול לדרוש ששליח יבוא לאסוף את המוצר היות ושילמתי על משלוח עד הבית? והאם מגיע לי פיצוי? | ||
| 15/2/2023 14:55 | בני |
מזוודה נתקבלה במידות שונות משמעותית מהמצויין באתר |
| 16/2/2023 10:03 | המועצה לצרכנות |
re:מזוודה נתקבלה במידות שונות משמעותית מהמצויין באתר |
| 16/2/2023 10:07 | בני |
re:re:מזוודה נתקבלה במידות שונות משמעותית מהמצויין באתר |
| 16/2/2023 14:29 | המועצה לצרכנות |
re:re:מזוודה נתקבלה במידות שונות משמעותית מהמצויין באתר |