| מחבר: | חני (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 31/01/2023 |
| שעה: | 18:39:54 |
|
| רכשתי מיטת עמינחב5500 שח מיטה וחצי . ביקשתי דגם מסוים - דגם גולי שהובטח לי בחנות שהמזרן זהה למיטה וחצי שרכשה אחותי לפני חצי שנה אצלהם בחנות שהינו מדגם מישל- מיטה רכה ונעימה, ההבדל הוא רק בחיצוניות. קיבלתי את המיטה אך היא קשיחה מאד לעומת המיטה הרכה של אחותי בחדר הסמוך. פניתי למחרת לחנות והם הזמינו טכנאי מעמינח שיבדוק את המיטה. הטכנאי הגיע לביתי ואמר במפורש שמדובר במזרן שונה מהמזרן של אחות, הוא בדק את שני המזרונים. אולם לתדהמתי שהטכנאי חזר למיפעל הוא כנראה שינה את גירסתו, כיוון שהתקבלה תגובה רשמית מעמינח בה נאמר שמבחינתם הכל תקין והפנייה נסגרה. פניתי שוב לחנות ושיתפתי אותו בהשתלשלות הבלתי ראויה של העניינים, תשובת מנהל החנות הייתה שאין באפשרותו לעזור לי, הוא מזמין בדיוק כמוני מעמינח את המוצר כפי שהזמנתי ממנו, ושלמעשה שנינו צרכנים זהים לטענתו. בינתיים המיטה אצלי כבר חודשיים ואני קמה כל יום עם כאבי גב. הזמנתי מזרון רך וקיבלתי קשה כמו אבן, ביקשתי מספר פעמים ממנהל החנות שבה המיטה נרכשה שיגיע אלינו וייווכח בעצמו בהבדל העצום בין המזרונים והוא מסרב. חשוב לציין שבחנות אצלו אין הבדל ברכות בין שתי המיטות/דגמים. עמינח מתנערת מאחריות וכך גם החנות ממנה רכשתי את המיטה, למרות שאנחנו לקוחות חוזרים יותר מפעם ופעמיים, האטימות וההתנערות מאחריות מצידם בלתי מובנת ובלתי הוגנת. איך אפשר להוכיח שהמיזרון איננו טוב,קשיח ואיננו רך כפי שהובטח ונבדק בחנות, על מנת לבטל את הקנייה, ולקבל את הכסף בחזרה. |
|
|