| מחבר: | שחר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 22/01/2023 |
| שעה: | 21:18:45 |
|
שלום,
לפני כחודש (12/2022) התקשרו אליי מתמי 4 ואמרו לי שמשום מה הסנן חזר אליהם מחברת השליחויות. הנציגה אמרה לי שתשלח אליי באותו השבוע.
לפני כשבועיים ב-8/01/2023 התקשרתי לתמי 4 על מנת לברר מדוע הסנן עדיין לא הגיע, ענה לי נציג, ואמר שמספר הטלפון שלי היה שגוי בחברת השליחויות וידאג לשלוח באותו השבוע.
בתאריך 16/01/2023, לאחר כשבוע, שוב התקשרי למוקד כדי לברר מדוע אני לא מקבלת את הסנן והנורת uv ענתה שאדה ואמרה שהיא מצטערת אך היא תבדוק ותדאג למשלוח אקספרס והבטיחה שאקבל תוך שלושה ימים.
היום 22/01/2023
לצערי עד היום 22/1/23 עדיין לא קיבלתי, עברו כ-180 ימים מאז המועד בו הייתי אמורה להחליף את הסנן אך טרם קיבלתי אותו.
מסתבר שמחודש אוגוסט 2022, החודש בו הייתי אמורה לקבל את הסנן והמנורה. עד היום 22/01/2023 לא קיבלתי.
כל טלפון לחברה, מצריך הרבה זמן שכן משאירים על "הולד" את השיחה ולבסוף אומרים שהיתה "תקלה" במערכת והמשלוח נעצר, ממשיכים בכך שיוציאו משלוח חדש ויגיע עד 5 ימי עסקים. מה שלא קרה עד היום מחודש אוגוסט.
כשאני פותחת את החוזה תוכנית "מסלול הכל כלול"
כתוב:
1. משלוח אוטומטי של מטהר המים אחת ל-6 חודשים ונורת UV אחת ל-12 חודשים באמצעות שליח
2. תחזוקה מלאה לכל התקופה של 48 חודשים הכוללת 8 מטהרי מים ו4 נורות UV (כולל מטהר מים ונורת UV המסופקים בתוך בר המים ומטהר מים נוסף לטובת החלפה בעוד 6 חודשים).
כלומר הם לא עומדים בתנאים הללו
מה עושים במצב כזה? מקבלת הבטחות שווא כל שבוע חוזר חלילה ומיואשת.. |
|
|