| ![]() |
| מוצר חשמלי שקניתי התגלה כמשומש | ||
| מחבר: | אני (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 28/01/2023 | |
| שעה: | 18:20:18 | |
| שלום,
ביצעתי רכישה של כמה מוצרים חשמליים דרך אתר אינטרנט (ותכתובת אימייל מול החברה) של חברה שיש לה סניף בישראל. ברכישה, התשלום כולל את המוצרים, משלוח ומע"מ. התשלום בוצע באמצעות פייפאל שחייב את כרטיס האשראי. קיבלתי קבלה\חשבונית. המוצרים הגיעו אליי במשלוח הביתה בחבילה אחת. החבילה שהכילה את המוצרים הייתה נראית סגורה. אבל אחרי שפתחתי את החבילה, זה היה נראה שלפחות אחד מהמוצרים היה בשימוש - היה עליו מעין ליכלוך במקומות שונים, ואפילו הייתה שערה במקום "ניסתר" שצריך לפתוח אותו (כך שזה לא הגיוני שתגיע לשם שערה). בתמימותי חשבתי שאולי במקרה עובדי הייצור של המוצר עבדו בצורה לא כל כך נקייה - ולכן זה אולי מסביר את מה שראיתי. אז חיברתי את אחד המוצרים לחשמל ואז גיליתי שהוא מתנהג בצורה קצת שונה - כך שבוודאות הוא היה בשימוש קודם. אני עדיין נמצא בתקופה שאני יכול לבקש ביטול עיסקה - למשך השבוע הקרוב. למען האמת, הייתי מעדיף שהם ישלחו לי מוצרים חדשים במקום אלו שקיבלתי, על חשבונם כמובן. אבל קשה לי להאמין שהם יסכימו לדבר כזה, וגם איך אני אמור להאמין להם שישלחו לי מוצר חדש אחרי מה שקרה? לכן לצערי אאלץ לבקש ביטול עסקה. השאלות שלי בתגובה הבאה. | ||
| 28/1/2023 18:20 | אני |
מוצר חשמלי שקניתי התגלה כמשומש |
| 28/1/2023 18:20 | אני |
השאלות שלי הן..: |
| 30/1/2023 12:57 | המועצה לצרכנות |
re:השאלות שלי הן..: |
| 7/2/2023 12:54 | אני |
re:השאלות שלי הן..: |
| 16/2/2023 08:05 | המועצה לצרכנות |
re:re:השאלות שלי הן..: |