| מחבר: | שמואל נירייב (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 15/01/2023 |
| שעה: | 14:37:04 |
|
שלום , ביום הבוחר ה 1.11.22 ביצאתי רכישה של טלויזית LG מסניף שופרסל דיל שמוטקין בראשון לציון.
הטלויזיה עצמה לא היתה בחנות ולכן ביצאתי רק רכישה והזמנה .
לאחר 7 ימים הטלויזיה הגיעה .
רכישת הטלויזיה היתה לצורך התקנה בדירה עתידית שרכשתי ברחובות (כרגע אני גר בבאר יעקב)
ולא היה דחף להתקין את הטלוזיה במיידי , כי התשתית עדיין לא היתה מוכנה.
בשל כך כעבור כחודשיים בתאריך ה 9.1.23 חיברנו אותה לחשמל וגילינו שהמסך לא נדלק כראוי ויש מין חיתוכים לאורך הטלויזיה לאחר הדלקת המסך (מצורפת תמונה).
יום לאחר מכן התקשרתי לחברה שמספקת אחריות לטלויזיה - תמוז - שווק מוצרי חשמל (ש.י.ש) בע"מ .
ולאחר שקיבלתי יחס מזלזל שכלל ניתוקים גסים מצד מוקדניות שירות הלקוחות (מצורפים הקלטות של השיחות בראשותי) נאמר לי על סמח תמונה ששלחתי לשירות , שמדובר בשבר פנימי ואין החברה אחראית לתקן שברים פנימיים שנתגלו בטלויזיה.
מששאלתי אם אפשר להזמין טכנאי כדי לאשש את הטענה , מוקדניות שירות הלקוחות סירבו לעשות זאת ודרשו שאפנה לשופרסל.
לאחר מכן התקשרתי למוקד שירות הלקוחות של שופרסל בבקשה להחליף את המוצר התקול שסיפקו אך הם סירבו לכך בטענה שעברו 14 יום. והפנו אותי לסניף שבו רכשתי את המוצר.
לאחר שיחה עם מנהל מצורי החשמל בסניף שמוטקין נשלחה בקשה להחלפת המוצר למחסן, אך בקשה זו לא אושרה עי שירות הלקוחות של שופרסל בטענה שעברו 14 יום .
חשוב לי להדגיש שחיצונית (ללא חיבור לחשמל) המסך של הטלויזיה נראה תקין. הבעיה קוראת רק לאחר הדלקת הטלויזיה .
אשמח אם תוכלו לעזור לי
תודה!
|
|
|