חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ניצול כלכלי על ידי רופא
מחבר:נטלי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:16/01/2023
שעה:00:08:13

פניתי למרפאת פסיכיאטר לצורך איבחון של ילדיי ונאמר לי על ידי מרפאתו בכתב (המזכירה) כי העלות ביקור עבור שני הילדים הנה 2,000 ₪.בהתאם להצעה, קבעתי תור, במהלך הביקור התברר כי לטענתו חלה טעות ועלות השירות הנה 6,000 ₪ סכום גבוה משמעותית מזה אשר הוצע לי על ידי מזכירת המרפאה ועליו הסכמתי. בגלל הצורך דחוף בדוחות שהייתי חייבת להגיש לבית הספר (לצורך קבלת זכאות לחינוך מיוחד לילדי חינוך מיוחד) מין אין ברירה המשכתי את הפגישה. רופא מסר 6 ציקים, עבור 6 פגישות, למרות שפועל הוא אמר שאין צורך להגיע יותר. דוחות התקבלו. כדי לקבל החזר ממכבי בקשתי לפרוס 6 קבלות לפי סכומים נוחים להחזר. רופא הסכים. בסוף התגלה שמכבי כובדו רק 4 חשבוניות ו2 נוספים יש לשנות על שמי (קבלתי יעוץ גם, בדוחות רשום שהתקיימו פגישות עם אם). לאחר פניה לפסיכיאור נאמר לי שבעיה היא שלי, ובקשה שלי לא אתית ושאני צריכה לספוג את הוצאות. עניתי לו שזאת בכלל היתה טעות של מזכירה שלו, וזה לא בסדר. התנהגות של הרופה היא לא אתית וזה דומה לניצול כלכלי. הינני כבר שלחתי מכתב עם בקשה להחזיר את העסקה לקדמותה או להוציא 2 ציקים אך ללא מענה. אני רוצה להגיש תביעה קטנה. אני מרגישה שהוא השתמש בדחיפות שלי, קיבל כסף עבור 2 פגישות, ובלי לקיים עוד 4 ולא מסכים לשנות צקים כלומר הכניס את משפחתי למצב כלכלי קשה עוד יותר. מה היתם ממליצים? תודה מראש
16/1/2023 00:08 נטלי ניצול כלכלי על ידי רופא
17/1/2023 15:30 המועצה לצרכנות    re:ניצול כלכלי על ידי רופא