| מחבר: | דניאלה בר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 10/01/2023 |
| שעה: | 19:20:20 |
|
שלום,
ביצעתי עסקה מול בן אדם שהציג את עצמו מאמן כושר ותזונאי, לדבריו יש לו 2 מסלולים שהם חצי שנה ועשרה חודשים.
סגרתי איתו מסלול לחצי שנה וביצעתי מולו עסקה ל 6 תשלומים.
לאחר חודשיים שאני איתו בתהליך שהחומר שהוא הביא לי הוא אונליין ( שזה תפריט פשוט ולינק ליוטיוב שלו לאימונים שפתח לי גם אנשים אחרים שמתאמנים ) לא ידעתי שעל זה חתמתי ושזה בעצם התהליך. במשך אותם חודשיים ראשונים הייתי משוחחת עמו מדי פעם כי לא הבנתי מה אני אמורה לבצע ומה בעצם הוא חידש לי. החלטתי בשיחה מולו ב 06 לדצמבר לסיים את התהליך מולו והוא אמר בסדר. מסתבר שהוא לא עצר את התשלומים והוא תופס לי מסגרת באשראי ומאז אני איתו בסאגה שלא נגמרת ואין כל כך מענה וההודעות שאני מקבלת ממנו הם ציניות ולא הגיוניות כשלקוח פונה לבית עסק.
את הקבלה לתשלום שביצעתי קיבלתי אחרי ששלחתי הודעה ומאז אני בהודעות וואטאפ מולו שלא נגמרות ולא מקבלת מענה. מיותר לציין שמיד שאחרי שראיתי שנפלתי בתרמית גיליתי עוד בנות שגם להן זה קרה.
בחוזה שהוא העביר לי ולא שמתי לב על מה חתמתי, נרשם שהכסף מוחזר רק למי שביצע את כל התהליך ואני ראיתי שיש מסמך, כאן באתר שאומר שאפשר לבטל עסקה אף אם הצרכן התחייב לקיים את החוזה במשך כל התקופה.
התעודות שביקשתי ממנו מעל שבוע שיעביר לי שמעידות לכך שהוא מאמן כושר ותזונאי עד היום לא קיבלתי ומאמינה שגם בטח לא אקבל.
אשמח לייעוץ איך לסיים איתו. |
|
|