| ![]() |
| סיוע בהתמודדות מול חברה | ||
| מחבר: | רן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 12/01/2023 | |
| שעה: | 10:30:20 | |
| שלום רב. בחודש מרץ 2022 טסתי לחול עם חברת לופםטהאנזה. המזוודה שלי הגיע לאחר כמעטר ארבעה ימים. החברה הורתה לי לרכוש מוצרים ולהגיש חשבוניות והם יחזירו 50%.
גם לאחר פניות רבות , עד היום לא קיבלתי שום פיצוי. ביולי 2022 איימתי בתביעה ואז שלחו לי הודעה בה הם מבקשים את פרטי חשבון הבנק והודיע שיעבירו את הפיצוי תוך מספר ימים. לא הועבר שופ פיצוי בחודש ספטמבר פניתי לאתר בשם airhelp המציג את עצמו כמסייע במקרים כאלו לאחר כחודש, קיבלתי הודעה מ airhelp כי לופטהאנזה דחתה את הבקשה שלי לפיצוי שוב שלחתי מספר אימיילים וקיבלתי בחזרה הודעות התנצלות יחד עם הודאה כי אני אכן זכאי לפיצוי והם מתנצלים על הטיפול הלקוי, אך גם אז לא התקבל שום פיצוי פניתי אליהם שוב, עם הודעה כי בכוונתי להגיש תביעה וקיבלתי שתי תגובות האחת, להמתין כי יש עומס פניות השניה, שמאחר ופניתי ל airhelp הם אינם יכולים לסייע לי שאלותי האם פנייה למועצה תוכל לסייע לי בקבלת פיצוי ? במידה ולא, האם ניתן לקבל את עזרתכם בהגשת תביעה קטנה ? (מעולם לא הגשתי תביעה, עברתי על הדוגמאות ולא מצאתי משהוא רלוונטי. ובכתבי התביעה ישנם סעיפים שנראים לי כמו מתוך פסקי דין) | ||
| 12/1/2023 10:30 | רן |
סיוע בהתמודדות מול חברה |
| 12/1/2023 10:41 | המועצה לצרכנות |
re:סיוע בהתמודדות מול חברה |