חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:החזרת מקרר חדש שחובר לחשמל עקב אי התאמה ללקוח (רעש חריג)
מחבר:עמית (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:05/01/2023
שעה:21:43:47

אותה הבעיה אצלי.
מרגיש כמו הטעיה גסה.
מקרר שארפ אינוורטר שבפרסום מוצג כמקרר שקט במיוחד, אך בפועל יש לו רעשים שונים שבאים והולכים מכיוון המדחס ומכיוון המאווררים שלו.
בשלב מסויים הגיע אלי טכנאי שטען שזה הרעש של המקרר הוא תקין, ובהמשך כשלא קיבלתי את זה - על מנת שארגיש שקיבלתי שירות החליפו לי מאוורר בפריזר במאוורר אחר שמרעיש כמו המקורי.
הטכנאי אמר לי שאין מה לעשות ואלו רעשים טבעיים של המקרר ה"שקט" הזה.
מהשירות אמרו לי טלפונית ש"המקרר צריך להתרגל למצב העבודה שלו ושתהליך זה לוקח מספר חודשים. הבחורה הסבירה לי שעלי להמתין מספר חודשים ואז המקרר יתרגל לעבודה ויהיה יותר שקט".
תשובה ממש הזויה.
ממקרר ישן בן מעל 10 שנים לא מסוג אינוורטר שהיה שקט ועבד מצויין, שרק רציתי לשדגר את נפח האחסון שלו, התדרדרתי למקרר חדש שאמור להיות שקט, ומצאתי את עצמי נאלץ להתרגל לעובדה שהוכנס המפגע הזה מאחר והשירות לא מוכנים לקבל על עצמם אחריות מעבר למה ש"באו לקראתי" - בנסיון לפתור את הבעיה. המתנה של חודשים גרמה לי להתרגל פשוט לעובדה שהכסף שנפרדתי ממנו לא יחזור ככל הנראה, המקרר הישן שהיה לי שמסרתי הלאה לא יחזור גם הוא, והמקרר החדש שנמצא אצלי כבר כשנה וקצת ימשיך להיות איתי רועש ומאכזב.

אמיר, עם מקרר של איזו חברה בדיוק אתה סובל את הבעיה הזו?
4/1/2023 10:45 אמיר החזרת מקרר חדש שחובר לחשמל עקב אי התאמה ללקוח (רעש חריג)
5/1/2023 21:43 עמית    re:החזרת מקרר חדש שחובר לחשמל עקב אי התאמה ללקוח (רעש חריג)
8/1/2023 08:52 אפי       re:re:החזרת מקרר חדש שחובר לחשמל עקב אי התאמה ללקוח (רעש חריג)
8/1/2023 10:00 אמיר       re:re:החזרת מקרר חדש שחובר לחשמל עקב אי התאמה ללקוח (רעש חריג)
12/1/2023 08:16 המועצה לצרכנות          re:re:החזרת מקרר חדש שחובר לחשמל עקב אי התאמה ללקוח (רעש חריג)
12/1/2023 11:10 אמיר             re:re:re:החזרת מקרר חדש שחובר לחשמל עקב אי התאמה ללקוח (רעש חריג)
17/1/2023 14:36 המועצה לצרכנות                re:re:re:החזרת מקרר חדש שחובר לחשמל עקב אי התאמה ללקוח (רעש חריג)