חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חופשה שבוטלה בגלל הקורונה ובקשה לתוספת תשלום בגין החופשה על מנת לממש אותה
מחבר:רגינה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:04/01/2023
שעה:13:40:55

שלום,
בשנת 2020 לפני שהחלו הסגרים הזמנתי חופשה דרך חברה נופש וחופשות בבית מלון בארץ.
הם מצידם גבו מיד את כל הסכום. התאריכים ובית המלון היו ידועים ונרשמו בואצ׳ר שקיבלתי מהם בשל הסגרים לא יכולתי לממש את החופשה כי בית המלוח בעצם נסגר בהתאם להנחיות הממשלה אז.
בשיחה עם החברה נמסר לי שאם לא אבקש החזר כספי אלא אשאיר את החופשה אוכל לממש אותה במועד אחר באותו המלון, לאותו משך זמן שהוזמן בית ביצוע ההזמנה והסכמתי.
עכשיו כשפניתי לממש את החופשה שלי הם אמרו לי שהתפוסה במלון מלא עד מרץ ובמרץ אני צריכה לשלם עוד כסף עבור החופשה להשלים את העליות מחירים או למצוא לי חופשה מלון אחר ולשלם את ההפרש או לחילופין לקבל את הכסף בחזרה כיוון שמדובר ב״כסף תמורת כסף״ לדבריה של הנציגה שאמרה לי שזה מה יש וניתקה לי את הטלפון.
בקבלה כתוב שהתשלום הוא עבור חופשה במלון מסויים בתאריכים מסויימים
האם ניתן לחייב אותם לתת לי את אותה החופשה באותו מחיר או להחזיר לי את הכסף שהם החזיקו אצלם שנתיים בתוספת ריבית והצמדה?
(כפי שהם דורשים את השלמת עליות המחירים,אם אני מבקשת לממש את החופשה)
אם הם גובים את עלויות המחירים באותה מידה אם הם מחזירים את הכסף שישלמו ריביות והצמדה על כסף שהם ביקשו שישאר אצלם.
4/1/2023 13:40 רגינה חופשה שבוטלה בגלל הקורונה ובקשה לתוספת תשלום בגין החופשה על מנת לממש אותה
5/1/2023 14:44 רגינה    re:חופשה שבוטלה בגלל הקורונה ובקשה לתוספת תשלום בגין החופשה על מנת לממש אותה
9/1/2023 16:25 המועצה לצרכנות       re:re:חופשה שבוטלה בגלל הקורונה ובקשה לתוספת תשלום בגין החופשה על מנת לממש אותה