| מחבר: | רונית (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 30/12/2022 |
| שעה: | 12:06:41 |
|
היי,
הזמנתי מזרן באתר שופרסל מיצרן בשם אולימפיה. באתר שופרסל ובאתר אולימפיה מופיעה אותה תמונה של המוצר. היות ואני מכירה את המוצר כי היה ברשותי מזרן מאותו סוג במידה 90 על 190, רכשתי את המוצר במידה 120 על 190 בהתבסס על התמונה שמראה שזה המוצר המבוקש והיה נראה שהכל נפלא. כשהגיע המוצר הוא לא נראה אותו הדבר. בד שונה, תפירה שונה וללא ידיות אחיזה. בהתכתבות עם הספק-אולימפיה נאמר שאין להם מחוייבות לבד ולתפירה אך ידיות אחיזה צריך להיות. שלחתי להם תמונה שאין ונכתב לי כתשובה שהמזרן יוחלף. במהלך החודש תואמו איתי מספר פעמים כ 5-6 פעמים שבוטלו מסיבות שונות על ידי הספק. ביום ג' ה 27/12/22 בבוקר יום השרות שוב בוטלה ההחלפה אך הפעם מהסיבה שאין בדגם הזה ידיות אחיזה ( בתמונה יש).
נראה מוזר שלקח להם חודש לגלות שבמוצר זה אין ידיות אחיזה. באם הייתי מקבלת תשובה זו ביום הראשון שהתלוננתי הייתי מחזירה את המוצר. עכשיו עברו 14 יום ומבחינתם עבר זמן החזרת המוצר .
מבקשת להבין מה ניתן לעשות ? האם כשמפורסמת תמונה - ולא מצויין שהתמונה להמחשה בלבד - האם זה מחייב ? במפרט אין התייחסות לקיום או אי קיום ידיות אחיזה. במזרן בגודל הזה זה מרכיב משמעותי לשינוע המזרן בניקיון ובהחלפת המצעים .
מה המלצתכם ?
תודה רבה - רונית |
|
|