| מחבר: | חני (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 26/12/2022 |
| שעה: | 20:48:28 |
|
שלום וברכה,
ביום שלישי האחרון ה- 20 לחודש צפיתי בשיחה בזום, שבתום השיחה המנחה דברה על חבילת ליווי שבין היתר הכילה קורס מרכזי וקורס תקשור וקטעי וידיאו באתר של המנחה. הבעתי נכונות לרכוש חבילה זו, ונתתי מקדמה בסך 300 ₪ מסכום של 3,600 ₪.
ביום רביעי שילמתי את היתרה בסך 3300 ₪, כשהמנחה מזהירה אותי שבמקרה שאני מבטלת דמי הביטול יהיו 180ש"ח.
ביום חמישי המנחה שלחה לי שם משתמש וסיסמא, לאתר שלה אבל מכיוון שלא הספקתי להיכנס לאתר לא השתמשתי בשם משתמש ובסיסמא שהמנחה שלחה לי.
ביום ראשון זה כתבתי למנחה שברצוני לבטל את הקורס, המנחה השיבה שבמסמך ששלחה לי לחתום עליו חתמתי שאני יודעת שאין החזר כספי. למרות שבמסמך שבקשה ממני לחתום עליו לא קיים סעיף כזה. (המסמך שניתן לי לחתום עליו נשלח לי באימייל וחזרתי וקראתי בו ולא מצאתי סעיף כזה).
והוסיפה: כשאתר הקורס נפתח עבורך - הרי שמבחינה חוקית קיבלת את המוצר, ולכן אין החזרים לאחר שהגיע אליך. למרות שהיא פתחה רק את ההרצאות המוקלטות שזהו חלק קטן מכל חבילת הליווי, וכאמור לא נכנסתי לאתר.
לאחר שאמרתי לה שאשקול את צעדיי הבאים היא אמרה שגם היא תשקול את צעדיה ותבדוק אם נכנסתי לאתר. וכתבה לי שבדקה ומצאה שלא נכנסתי לאתר.
המנחה שהיא בעלת העסק רוצה להחזיר את ה-3,300 ₪ באשראי. ועל המקדמה של 300 ₪ היא רוצה להחזיר מתוכם 120 ₪ בהעברה בנקאית.
השאלה שלי: האם בעלת העסק יש לה לפי החוק אפשרות לגבות ממני דמי ביטול בסך של 180 ₪, בתנאים אלו?
בתודה על העזרה המקצועית.
|
|
|