חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מיני בר - ביטול עיסקה
מחבר:דסי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:29/12/2022
שעה:14:32:32

שלום,
ביצעתי עסקה טלפונית לרכישת בר מים של חברת "אפיקים" בה הובטח לי מכשיר בר מים כולל תוספות סננים לחצי שנה ואחריות לשנה, תמורת תשלום חודשי בסך של 67.5 ש"ח לתקופה של 36 חודשים, ובנוסף בעת תקלה לאחר שנת האחריות אוכל להוסיף ביטוח כולל סננים בסך 60 ש"ח .
אחרי שהטכנאי התקין את המכשיר הוא הציע התקנת מערכת סינון ואחריות למכשיר תמורת תוספת של 72.5 ש"ח לתקופה של 36 חודשים.
הטכנאי הבהיר שאופיו של המכשיר נדרש סינון מוגבר המונע חדירת אבנית וכו'. אחרת הוא יתקלקל, לכן הסכמתי להתקנת מערכת סינון לאחר שהבטיח לי שאוכל לבטל אם ארצה אבל אם אני לא מתקינה עכשיו לא אוכל אח"כ רק בשעת ההתקנה (למרות שאמרתי לו שאני לא מרוכזת במה שאומר כי הייתי עם תינוק בוכה על הידיים)
מה שקיבלתי במחיר של יותר מפי 2 ממה שסוכם בתחילה הוא תוספת של שנתיים אחריות (השנה הראשונה ממילא מגיעה לי) ומערכת סינון ולא קיבלתי את הסנן שהייתי אמורה לקבל
לסיכום: בעת המכירה הנציגה לא אמרה שהמכשיר דורש סנן אחר, אם הייתי יודעת שכדי שהמכשיר יפעל במיטבו עלות המוצר לחודש הוא 140 שקלים לא הייתי ניגשת לעיסקה. הדבר גרם לעוגמת נפש גדולה,
לא השתמשתי במכשיר כלל אבל הותקן, העיסקה בוצעה בתאריך 27.12.22 ההתקנה בתאריך 28.12.22 שלחת מייל ביטול עיסקה לחברה בתאריך 29.12.22
האם אוכל לבטל את העיסקה למרות שהותקן המכשיר ומערכת הסינון, מבלי שיגבו ממני קנסות כלשהם כגון דמי ביטול, התקנה, קדיחה בארון , הובלה שרות וכדו'?
29/12/2022 14:32 דסי מיני בר - ביטול עיסקה
29/12/2022 18:33 המועצה לצרכנות    re:מיני בר - ביטול עיסקה
29/12/2022 22:48 דסי       re:re:מיני בר - ביטול עיסקה
2/1/2023 10:53 המועצה לצרכנות          re:re:מיני בר - ביטול עיסקה