חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:re:re:re:re:פיצוי לדוגמא עקב אי עמידה של חברה במשך הזמן שהתחייבה לתקן מכשיר במסגרת אחריות
מחבר:אנונימי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:27/12/2022
שעה:03:30:27

מהכתוב אני מבין שמאחר ולא נכתב בתעודת האחריות כל מידע על אחריות מוגבלת, ואף עקב כך שנכתב שהאחריות על המכשיר היא לתקופה של 24 חודשים (ולא שנה ועוד שנה נוספת בתנאים אחרים), הרי שההנחיות בפרק ב', ובכללותם גם המועדים לביצוע התיקון שצויינו לעיל (תוך 10 ימים מיום המסירה של הטובין לתחנת השירות לא כולל שבתות וחגים) חלות במהלך כל 24 החודשים.
על כן להבנתי על היצרן היה לתקן קילקולים במוצר לאורך כל 24 חודשי האחריות תוך 10 ימים מעת מסירתו בנקודת השירות, לא כולל שבתות וחגים, ומאחר ולא עשה זאת עומדת לי הזכות לקבל פיצוי לדוגמא על פי החוק.

האם אני טועה בפרשנותי את החוק?
האם יש דרך לפרש את החוק והתקנות בצורה שונה ממה שציינתי? אם כן על סמך מה / מה מהדברים שכתבתי אינו נכון?
27/12/2022 03:30 אנונימי re:re:re:re:re:פיצוי לדוגמא עקב אי עמידה של חברה במשך הזמן שהתחייבה לתקן מכשיר במסגרת אחריות
27/12/2022 03:30 אנונימי    re:re:re:re:re:re:פיצוי לדוגמא עקב אי עמידה של חברה במשך הזמן שהתחייבה לתקן מכשיר במסגרת אחריות
29/12/2022 16:43 המועצה לצרכנות       re:re:re:re:re:re:פיצוי לדוגמא עקב אי עמידה של חברה במשך הזמן שהתחייבה לתקן מכשיר במסגרת אחריות
5/1/2023 22:30 אנונימי          re:re:re:re:re:re:re:פיצוי לדוגמא עקב אי עמידה של חברה במשך הזמן שהתחייבה לתקן מכשיר במסגרת אחריות
9/1/2023 16:40 המועצה לצרכנות             re:re:re:re:re:re:re:פיצוי לדוגמא עקב אי עמידה של חברה במשך הזמן שהתחייבה לתקן מכשיר במסגרת אחריות
12/1/2023 10:21 המועצה לצרכנות                re:re:re:re:re:re:re:re:פיצוי לדוגמא עקב אי עמידה של חברה במשך הזמן שהתחייבה לתקן מכשיר במסגרת אחריות
22/1/2023 02:59 אנונימי                   re:re:re:re:re:re:re:re:פיצוי לדוגמא עקב אי עמידה של חברה במשך הזמן שהתחייבה לתקן מכשיר במסגרת אחריות