חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:פניות חוזרות מבזק עסקים למרות שאין לי עסק
מחבר:עמית (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:27/12/2022
שעה:02:19:53

האם יש דרך לפעול כנגד גופים נוספים שמטרידים בהצעות שיווקיות למרות שהם התבקשו למחוק את הפרטים שלי ולהפסיק להתקשר?
האם זה לא נופל בהגדרות החוק כ"השפעה בלתי הוגנת"? מה הזכויות שמגיעות לצרכן במקרה שכזה?
השאלה נשאלת בצורה רחבה, כדי להבין איך ניתן להתמודד עם מגוון גדול של גופים מעבר לבזק בלבד.
יש גם סוכנויות ביטוח, חברות שמעוניינות לבצע לנו צקאפ פיננסי או סדר בביטוחי הבריאות או אחרים, חברות שמנסות להחזיר אותי להיות לקוח שלהן, או חברות שבכלל אני לא מכיר שטוענים שיש לה את המספר שלי ממאגר "144" (טענה שקרית בד"כ), חברות תקשורת אחרות, חברות שמשווקות הגרלות פייס ועוד שפשוט מתעלמות מבקשתינו להפסיק להטריד אותנו בצהעות שיווקיות כאלו ואחרות. לפעמים החברות טוענות שאם ברצוני להפסיק להיות מוטרד אז עלי למחוק את עצמי ממאגר 144 כדי להפסיק לקבל הצעות שיווקיות... לפעמים לא מוכנים להסיר ולפעמים מבטיחים להסיר אך לא עושות זאת וממשיכות להטריד

דרך אגב, מאגר "אל תתקשר אלי" אמור להקל על המצב בקרוב, אך שוב מדובר בעוולות שגורמים לצרכנים והשאלה היא מה הצרכנים יכולים לעשות כדי להשיג פיצוי על הטרדה וההתעלמות מבקשתם ואיזה זכויות לתבוע פיצויים החוק מקנה להם.
25/12/2022 11:58 מיקי פניות חוזרות מבזק עסקים למרות שאין לי עסק
26/12/2022 14:40 המועצה לצרכנות    re:פניות חוזרות מבזק עסקים למרות שאין לי עסק
26/12/2022 22:40 מיקי       re:re:פניות חוזרות מבזק עסקים למרות שאין לי עסק
27/12/2022 02:19 עמית          re:re:פניות חוזרות מבזק עסקים למרות שאין לי עסק
29/12/2022 16:18 המועצה לצרכנות             re:re:re:פניות חוזרות מבזק עסקים למרות שאין לי עסק
1/1/2023 01:19 עמית                re:re:re:פניות חוזרות מבזק עסקים למרות שאין לי עסק
2/1/2023 11:09 המועצה לצרכנות                   re:re:re:re:פניות חוזרות מבזק עסקים למרות שאין לי עסק