חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ניסיון ביצוע החלפה לשני מוצרים שרכשתי, כבר 42 ימים אומרים לי שהעניין בטיפול ולא חוזרים אלי
מחבר:כתריאל (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:26/12/2022
שעה:16:55:49

צהריים טובים שמי כתריאל, ורכשתי מבית עסק דרך שירות המכירות נטלפוני מקרר וכיריים-תנור. אני מנסה ליצור קשר עם שירות הלקוחות של החברה ממנה רכשתי את המקרר והכריים-תנור לביצוע החזרה ולהחלפה משום שהמקרר שהגיע שנשלח אליי פגום. (עם שבר בבסיס המקרר ונראה שלא עובד בצורה תקינה, מקפיא את הכל מהר ומפשיר לגמרי את מה שבתוכו בפתאומיות והורס את האוכל)
בנוסף לכך הכיריים-תנור שלפי מה שהיה רשום באתר שלהם לא צויין שמדובר בכיריים שהם לגמרי חשמליים אלא תנור חשמלי ושמצריך חיבור חשמלי מיוחד שאני לא יכול לבצע בדירה שאני שוכר. יצרתי קשר עם שירות הלקוחות וכל פעם נאמר לי שהפנייה שלי בטיפול ושאני אמור לקבל תשובה עד 7 ימים. עבור כבר 42 ימים ובגלל שאני סטודנט והעומס אני ולא מסוגל לפנות אליהם כל פעם כדי לבדוק מה קורה עם הפנייה שלי. בכל התקופה הזאת אני חיי על לחמים טוסטים בלי אפשרות לבשל. ניסיתי לדבר איתם שוב ושוב ועם נציגים שונים בצאט ובטלפון, דברתי עם מנהלת השירות שאמרה לי שהיא תטפל במקרה הזה ותדאג שיסופקו לי המוצרים החדשים שאני ביקשתי. ויצרו איתי קשר שוב משירות המכירות לבחירת המוצרים החדשים שרציתי שוב ולאחר מכן לא חזור אלי יותר. שלחתי להם פנייה בכל דרך אפשרית במייל, צאט וטלפון.

אשמח לעזרה בנושא לא מסוגל להמשיך עם זה, האם לפנות לעורך דין במקרה שכזה?
או שפתיחת פנייה אצלכם זה מספיק?
26/12/2022 16:55 כתריאל ניסיון ביצוע החלפה לשני מוצרים שרכשתי, כבר 42 ימים אומרים לי שהעניין בטיפול ולא חוזרים אלי
29/12/2022 15:58 המועצה לצרכנות    re:ניסיון ביצוע החלפה לשני מוצרים שרכשתי, כבר 42 ימים אומרים לי שהעניין בטיפול ולא חוזרים אלי