| מחבר: | עדי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 19/12/2022 |
| שעה: | 20:39:13 |
|
שלום, הלכתי יחד עם אימי וחמתי לסלון כלות בו היה לחץ משני הצדדים שאסגור באותו סלון 9 חודשים לפני אירוע החתונה.
סגרתי בחוזה, חתמתי על החוזה ושילמתי 1,000 ש״ח מקדמה. (דמי רצינות)
לאחר 4 חודשים קבעתי פגישה ראשונה למדידת שמלות כלה, אחרי שהגעתי ומדדתי התבאסתי לגלות ששום שמלה לא מתאימה לי. שיתפתי את המוכרת והלכתי. (אדגיש שלא לקחו לי מידות, הגעתי רק לבחון מה הסגנון)
למחרת התקשרתי אליה ואמרתי לה שהעסקה שסגרנו. 11,000 ש״ח סה״כ זה סכום גדול מאוד עבורי ל2 שמלות במיוחד שאני לא מוצאת אחת. אז ביקשתי לבטל את העסקה. המוכרת אמרה לי שהיא לא מרגישה טוב ולדבר איתה תחילת שבוע.
דיברתי איתה תחילת שבוע אמרתי לה בטל׳ שאחרי חישובים וחשיבה מעמיקה עם הבן זוג החלטנו שעדיף לבטל את הסלון ומאחר ושנינו. סטודנטים כל שקל חשוב לנו ונבקש חזרה את המקדמה.
אחרי ״שחטפנו״ צרחות וגידופים, היא ניתקה טענה לניצול. אז הגעתי יחד עם בן זוגי וחמי לסלון להראות את הס׳ בחוזה שנכתב בלשון זו... ״כי הובהר לצדדים כי במידה ותבוטל ההזמנה על ידי מכל סיבה שהיא עד 45 ימים לפני האירוע, תפוצה *הסלון בע״מ* בסך עלות המקדמה.״
אך אני ביקשתי לבטל 93 ימים לפני האירוע החתונה....
והיום הסלון מסרב להביא לי ביטול חוזה ולהשיב את המקדמה. האם זה תקין?
ביקשתי לסיים את ההתקשרות בכבוד ההדדי, והסלון אמר שהיא תיתן לי ביטול חוזה אם אני אכתוב לה בהודעה שה1,000 ש״ח שהעברתי לה (לפני 5 חודשים) הם על שמלה שהיא הציעה לי בהשאלה שלא לקחתי אותה ולא היה למידותי בכלל.
האם אוכל להשיב את דמי המקדמה?
|
|
|