חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:re:אי מתן פיצוי על פי חוק בגין חיוב יתר בעסקה מתמשכת
מחבר:עמית (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:15/12/2022
שעה:18:44:09

לאחר קריאה נוספת של תשובתכם ונוסח החוק אחדד את שאלותי שוב.

1.באתר החברה כתוב ש*הוצאת שיחות* מחול למוקדי החברה במספרים מסויימים היא ללא עלות, אך לא מצויין דבר על קבלת שיחות בחול מהתמיכה הטכנית ללא עלות.
א. האם ניתן לכלול ב"תנאי ההתקשרות" המוזכרים בחוק מידע שנאמר לי באופן מפורש מספר פעמים על ידי נציגים שונים במהלך השיחות עם התמיכה הטכנית (אין לי הקלטה של השיחות בהן זה נאמר), שלפיו קבלת שיחות בחו"ל מהתמיכה הטכנית של החברה יהיו ללא עלות?זהו מידע שטרחתי לברר מספר פעמים כי היה לי חשוב שלא אשלם לחברה בגין קבלת השיחות האלו.
מבחינתי העובדה שקבלת שיחה בחול מהתמיכה הטכנית אינה כרוכה בתשלום היא בפועל חלק מתנאי ההתקשרות שנמסרו לי בעל פה במהלך שיחות עם נציגי החברה. מספר נציגים שונים אמרו לי את הדבר הזה, והם התקשרו אלי בעת שהייתי בחול, לאחר שבדקו דברים בצד שלהם בנוגע לפתרון התקלות הטכניות שחוויתי, וגם לאחר ששיחות חינם שאני יזמתי אליהם התנתקו.
הנציגים אמרו שקבלת השיחות מהתמיכה הטכנית של החברה אינה כרוכה בתשלום, אך דבר זה לא כתוב בהסכם ההתקשרות המקורי עם החברה וגם לא מצויין באתר החברה.
ב. האם אני צודק שמגיע פיצוי החזר הוצאות בגובה 16 ש"ח במקרה זה?
15/12/2022 16:47 עמית re:re:אי מתן פיצוי על פי חוק בגין חיוב יתר בעסקה מתמשכת
15/12/2022 18:44 עמית    re:re:re:אי מתן פיצוי על פי חוק בגין חיוב יתר בעסקה מתמשכת
15/12/2022 18:44 עמית       re:re:re:אי מתן פיצוי על פי חוק בגין חיוב יתר בעסקה מתמשכת
19/12/2022 15:07 המועצה לצרכנות          re:re:re:re:אי מתן פיצוי על פי חוק בגין חיוב יתר בעסקה מתמשכת