חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אי מתן פיצוי על פי חוק בגין חיוב יתר בעסקה מתמשכת
מחבר:עמית (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:12/12/2022
שעה:19:54:01

שלום,
בוצע לחשבון הסלולר שלי סלולר גביה עודפת עקב כך שקבלת שיחות חינם מהתמיכה הטכנית של חברת הסלולר בעת שהייתי בחול ולאחר שנאמר לי בפירוש שהשיחות האלו ללא חיוב, חוייבו בעלות בניגוד למה שהוסבר.

ביצעתי מספר פניות אל חברת הסלולר וממש הייתי צריך להתווכח. נציגי החברה טענו בתחילה שהשיחות שהתקבלו מהתמיכה הטכנית שלהם לא היו ממנה, בהמשך הבינו שכן.
לאחר מספר פניות ובזבוז זמן חברת הסלולר זיכתה את החשבון על החיוב העודף השגוי, אך למרות בקשתי לקבל את הפיצוי המגיע בחוק עקב גביה עודפת בעסקה מתמשכת, החברה לא שילמה לי את הפיצוי הקבוע בחוק בגין חיוב יתר בעסקה מתמשכת.
האם מקרה שכזה נחשב כמזכה בפיצוי בהתאם למה שרשמתי?

במידה וכן, ולאחר שביקשתי מספר פעמים לקבל בנוסף להחזר החיוב העודף גם פיצוי על פי חוק אך זה לא ניתן - איזה זכויות הדבר מקנה לי?

האם מגיע לנו פיצוי כלשהו ללא הוכחת נזק *עקב אי ביצוע תשלום הפיצוי שהיה אמור להיות משולם וחרף בקשותנו החוזרות מהם וההתעלמות מצידם* (הכוונה מעבר לפיצוי שכבר היה אמור להנתן לנו בגין החיוב העודף שלא שולם)?

תודה.
12/12/2022 19:54 עמית אי מתן פיצוי על פי חוק בגין חיוב יתר בעסקה מתמשכת
12/12/2022 19:58 עמית    re:אי מתן פיצוי על פי חוק בגין חיוב יתר בעסקה מתמשכת
14/12/2022 14:22 המועצה לצרכנות       re:re:אי מתן פיצוי על פי חוק בגין חיוב יתר בעסקה מתמשכת
15/12/2022 16:47 עמית          re:re:אי מתן פיצוי על פי חוק בגין חיוב יתר בעסקה מתמשכת
15/12/2022 18:44 עמית             re:re:re:אי מתן פיצוי על פי חוק בגין חיוב יתר בעסקה מתמשכת
15/12/2022 18:44 עמית                re:re:re:אי מתן פיצוי על פי חוק בגין חיוב יתר בעסקה מתמשכת
19/12/2022 15:07 המועצה לצרכנות                   re:re:re:re:אי מתן פיצוי על פי חוק בגין חיוב יתר בעסקה מתמשכת